Zadruga

Parovi

Zadruga 2: Mina Vrbaški se bavila prostitucijom?! Tu je čak i cenovnik!

Mina Vrbaški nalazi se u rijalitiju "Zadruga 2", a dojučerašnja prijateljica je otkrila šokantne podatke o njoj. Bavila se prostitucijom,a tu je i navodni cenovnik usluga.

Zadruga 2: Mina Vrbaški se bavila prostitucijom?! Tu je čak i cenovnik! Foto: InstagramDarija Stević je po izlasku iz rijalitija "Zadruga 2" iznela brojne tajne Mine Vrbaški, a sada je otišla i korak dalje i zadala joj najteži udarac dosad. Ona je otkrila navodnu tarifu učesnice rijalitija. Za "Rijaliti" je ispričala:

"Svi znaju da je Mina kao veoma mlada devojka počela da se bavi najstarijim zanatom. Početna cena joj je bila 300 dinara, i to samo za oralni seks. Za se*s je uzimala 500. Iz pouzdanih izvora znam da se sa nekim momcima seksala samo za uplatu kredita od 200 dinara i to je ono što niko ne zna. Moj prijatelj mi je pričao da ume da "odradi posao" za obrok iz restorana brze hrane, a eto do kojih je granica ta devojka spremna da ide. Kasnije, kada joj je skočila cena, uzimala je za svoje usluge 20 do 30 evra."

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svetplus.com/Rijaliti

Povezane vesti:


>