Zadruga

Parovi

Zadruga 2: Gagi Đogani iskreno o odnosu njegove ćerke sa Markom Miljkovićem!

Luna Đogani i Marko Miljković su se dosta zbližili nakon učešća u rijaliti formatu "Zadruga 1". U poslednje vreme gledaoci komentarišu kako tu postoji mogućnost da se rodi nešto više od prijateljstva.

Zadruga 2: Gagi Đogani iskreno o odnosu njegove ćerke sa Markom Miljkovićem! Foto: Printscreen/Instagram



Luna na takve mogućnosti uvek odgovara isto, da su Marko i ona samo prijatelji. Njihov odnos prokomentarisao je Lunin otac, koji zna šta se dešavalo između njih u pauzi od rijalitija.

- Luna i Marko su posle "Zadruge 1" učvrstili prijateljstvo, bio joj je na otvaranju butika, upoznao sam ga i ja. Što se tiče Lune, on njoj stvarno odgovara kao prijatelj. Izlazili su jednom zajedno. Mislim da od toga ništa neće biti, iako svi rade da ide ka tome. Luna tako sortira prijatelje, ona je rekla Marku da ona želi da mu bude prijatelj na prvom mestu. Ona ima dosta padova, on je uvek digne, oraspoloži je. Ali od emocija tu neće biti ništa, ja sam siguran u to - objasnio je Gagi.

Iako mnogi smatraju da su akteri znatno bliži nego obični prijatelji, Luna je objasnila da njoj prija takav odnos. Prema njenim rečima potpuno je normalno da je najbolji prijatelj zagrli i poljubi kada joj je teško. 

 

Viber

Autor: M.D.
Izvor: Svetplus.com

Povezane vesti:


>