Svet

Region

Kraljevski doček za junake serije "1001 noć"

Popularni glumački i bračni par Halit Ergenč i Berguzar Korel, koji u seriji „1001 noć” tumače likove Onura i Šeherezade, doputovaće u petak u Beograd, a o njihovoj bezbednosti brinuće specijalno angažovani telohranitelji i policija. Kako Press saznaje, par će pravo sa Aerodroma „Nikola Tesla” biti prebačen u hotel „Hajat”, odakle će otići u stari deo grada i obići najpoznatije turističke lokacije.

Kraljevski doček za junake serije



"Letom iz Istanbula za Beograd Onur i Šeherezada doputovaće prvi put u Srbiju, gde su popularnost stekli emitovanjem serije „1001 noć”, koja se mesecima prikazuje na Prvoj srpskoj televiziji" – navodi sagovornik i dodaje:

"Oni će na Aerodrom „Nikola Tesla” sleteti u 13 časova i 45 minuta, kada je planiran dolazak aviona turskog „Erlajnsa” iz Istanbula. Turske zvezde odsešće u hotelu „Hajat” u predsedničkom apartmanu, gde im je obezbeđen sav mogući luksuz, ali i jako obezbeđenje. Naime, organizatori su u strahu od nasrtaja velikog broja obožavatelja koji mogu da naruše njihovu bezbednost angažovali specijalne telohranitelje, ali i policiju" – navodi izvor.

Iako organizatori u strogoj tajnosti planiraju kretanje Onura i Šeherezade, par će obići par mesta u Beogradu. Nakon polučasovnog presvlačenja u hotelu, Halit i Berguzar će prošetati Knez Mihailovom ulicom.

Pravo odatle otići će na Kalemegdan, gde će večerati u restoranu „Kalemegdanska terasa”. Već je organizovano da se za njih spreme tradicionalna srpska jela počev od predjela preko glavnog jela do deserta.

S obzirom na to da se Halit u Hrvatskoj oduševio domaćom rakijom, srpski domaćini će ih poslužiti pravom šljivovicom. Povratak u hotel planiran je već oko 20 časova, odakle će se direktnim prenosom u program Prve srpske televizije snimati njihov dolazak u studio. Oni će sa domaćinima Danijelom Jankov i Srđanom Karanovićem pričati o seriji čija će poslednja epizoda biti emitovana pre njihovog dolaska u studio.

Kako izvor tvrdi, par će se obratiti publici koja je mesecima pratila seriju i odgovoriti na različita pitanja gledalaca i voditeljskog para. Miljenici srpskog gledališta već narednog dana će se na konferenciji za štampu obratiti srpskim medijima, a izdvojili su i vreme da se slikaju sa fanovima. Povratak turskih zvezda za Istanbul planiran je u subotu veče.

Inače, njihova dvodnevna poseta Beogradu uzburkala je strast svih ljubitelja ove serije, koji uveliko planiraju da bar na trenutak vide glumce uživo u nekom kutku srpske metropole. Pred dolazak u Beograd popularna Šeherezada je izjavila:

""Znam da je svaku epizodu gledalo oko dva miliona ljudi i da u Srbiji imamo dosta obožavalaca. Obaveštena sam da su fanovi otvorili grupu na Fejsbuku i da se muzika iz serije stavlja za mobilne telefone" – rekla je Berguzar.

izvor: Press

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>