Zadruga

Parovi

Zadruga 2: Oglasio se muž Dragane Mitar, o švaleru, Ani Korać i još mnogo čemu!

Muž učesnice rijalitija "Zadruga 2", Dragane Mitar, oglasio se i otkrio neke detalje, o švaleru svoje žene, o Ani Korać i još mnogo čemu. Dragutinović kaže da njih dvoje sedam godina žive zajedno, da su skladan par i da im ništa ne fali

Zadruga 2: Oglasio se muž Dragane Mitar, o švaleru, Ani Korać i još mnogo čemu! Foto: InstagramDragana Mitar sinoć je dospela u žižu interesovanja kada je u "Zadruzi" obelodanjeno da je sa Lepim Mićom i Markom Miljkovićem ogovarala cimerku Anu Korać. U priču se umešala i Jovana Tomić Matora, a budući da je otkriveno da je Dragani i njenom suprugu čovek kojem su prodali automobil navodno pokazao kompromitujuće fotografije Ane Korać, za Pink. rs je progovorio Draganin muž Siniša Dragutinović, koji je delimično potvrdio Matorine reči. Matora je rekla da poznaje i supruga i švalera Dragene Mitar, pa je on u vezi toga objasnio:

"Jeste, prodavao sam auto dečku jednom tu, na Kalenić pijaci. Sve što je Matora rekla je istina – ja sam se video sa njom pre nego što će ona ući. Pitala me je: „Da li želiš nešto da kažem, prenesem tvojoj supruzi?“. Rekao sam: „Ništa, pozdravi je samo, reci joj da je dete u redu, spava kući kod oca i nema problema i reci joj da ne pije kada je žurka“. Znate kako, ljudi kad popiju svašta ima pada na pamet. Matora je sve ispravno rekla, a i Gaga je ispravno sve rekla za to – stvarno, mi smo tom dečku prodali auto, odnosno njegovom ćaletu, i on (dečko) mi pokazuje: „Hej, vidi ko mi je devojka“. I stvarno je bila devojka ova, Ana Korać, ali nikakve lascivne, provokativne fotografije, niti bilo šta slično. Čovek je pokazao njene slike najnormalnije, kao kad bih se ja slikao za ličnu kartu. Rekao mi je: „Vidi kako mi je lepa devojka“, a ja: „Vidi, nešto mi je poznata“, dok je Gaga rekla da je to Ana Korać. To je bilo u junu ili julu ove godine. Taj dečko ima 23-24 godine, nije mi pokazivao ćale njegov."

Draganin suprug je želeo da dočara kako ona nije mogla da ga vara sve i da je htela:

"Sad bih ja trebalo da budem terorista, da trčim za svojom ženom, da pratim gde ona radi, šta radi? Nit' se bavim tim poslom, imam pametnija posla. Gde je išla, šta je radila, to ja ne znam. Zamislite da se ja bavim njom po čitav dan, da stavljam bubice po njenom automobilu, stanovima, javnim mestima, kamere... Pa, na šta vam ja ličim? Sa mnom je bila pedeset dana na moru – i da je htela, ne bi mogla ništa. Posle toga je i sa mnom bila ovde mesec dana. Kod kuće je, ima dete, nije izlazila radnim danima, samo vikendima... Izađe sa mnom. Dragana je sedam godina po deset sati dnevno sa mnom, a tu ne računam spavanje, to je još sedam-osam sati. Niti koga uhodim, niti koga pratim, niti mi je ko dostavio neke DVD-je. Vi je pratite, pa ako nešto saznate – vi me izvestite, ja ne znam da ima švalera. To su, bre, napaćene ličnosti. Vidite koliki je Beograd, milion žena, milion muškaraca, kome se sviđa – sviđa, kome ne – otvorena su mu vrata. Ona tamo, ja slobodan – šta mislite, šta ja mogu da radim? Mogu da letim u svemir, da imam 500 riba."

Dragutinović kaže da njih dvoje sedam godina žive zajedno, da su skladan par i da im ništa ne fali:

"Ja znam – kad je meni loše, ja – paljba! Moraš biti totalno lud da budeš tamo gde ti ne valja. Ako njoj ne valja – koji đavo je tu?! Piči, pun gas! Ima dete, tu je, ako neće – idi, široko ti polje, piči svojim putem. Nit maltretiram nju, nit ona mene."

Za sada, kako kaže, nije posumnjao da je vara, niti joj je proveravao pozive i poruke, budući da telefon drži pod šifrom:

"Ne mogu da joj čačkam telefon, telefon joj zaključan, ali ja da hoću, ja bih uzeo transkripte za čas, verujte mi. Ja sam malo bolji igrač od ovih u rijalitiju, malo jači. Znate koliko mi je život lep? Nemam niti materijalnih, finansijskih, fizičkih i psihičkih problema, niko ništa ne može da mi zabrani. Život mi je lep, a da bih se bavio tim glupostima, morao bih da budem težak manijak. Ona je punoletna, može da radi šta hoće."

Dragana nije demantovala ono što je Matora rekla, a njen suprug smatra da svako ima pravo da se brani ćutanjem. Sinoćnja polemika u Beloj kući inspirisala je Mariju Kulić, koja je bez dlake na jeziku optužila Draganu da je sponzoruša, te da je zbog novca, kako kaže, "nahvatala starijeg muškarca", što je Siniša takođe prokomentarisao:

"Je l' ona ima pouzdane neke informacije?! Ne znam da li je u vezi sa nekim od bankara, pa da zna koliko ko ima para, tj. ko je koliko imao para pre sedam godina, kada smo ja i Dragana počeli. Marija Kulić nije mogla nikog da nahvata ni bez para ni sa parama. Koga će ona onakva da nahvata, ‘leba ti?! Ona je nosorog, objektivno, ne može da nahvata nikoga. Ma, nek je ona živa i zdrava. Dragana je, bre, bila dete kada sam je ja upoznao – imala je 20, a ja 39 godina. I ja sam bio čiča, je l’ tako?! Pradeda, sa 39 godina?! Uh, al' je teško biti od Dragane, sa 20 godina, jači finansijski. Pa, ti kad imaš za četiri sladoleda, odmah si od Dragane jači finansijski.".

Spekulisalo se dosta i o navodnim simpatijama između Dragane i Nemanje Tošića, čija je želela da bude omiljena ličnost da bi sa njim, tokom njegovog vođstva, spavala u hotelu, što Sinišu nije uznemirilo:

"Ne bih da uvredim nikoga, ali mislim da se zaj*bavala. Neka bude da je to šoubiz, njena igrica, a ako bih rekao da nije on kalibar za nju, onda vređam čoveka, a ne bih to da radim. Verovatno se šalila. Ja ne mogu da garantujem ni za sebe, a kamoli ne za nju, nema od toga ništa. To vam je sve stvar trenutka, dobre volje, želje, mozga... Ne može to niko da garantuje. Da l’ će, da l' neće...Šta god da bude, meni lepo, ja ne zavisim ni od koga."

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svetplus.com/Pink


>