Region

Svet

Darko Lazić je već godinama zavisnik! Krizira od kako se probudio!

Pevač Darko Lazić je već godinama zavisnik! Krizira od kako se probudio! Preklinje medicinsko osoblje da mu dopremi neki opijat jer je, navodno, ubeđen da bi se osećao bolje nakon toga.

Darko Lazić je već godinama zavisnik! Krizira od kako se probudio! Foto: Instagram



Darko Lazić se i dalje bori za život, a kako Srpski telegraf piše, prolazi i kroz tešku apstinencijalnu krizu zbog narkotika i alkohola. Kako piše Srpski telegraf, Darko preklinje medicinsko osoblje da mu dopremi neki opijat jer je, navodno, ubeđen da bi se osećao bolje nakon toga. Izvor iz KBC Zemun kaže:

"Otkad je izašao iz kome i postajao sve svesniji, Darko je sve više upadao u krizu zbog alkohola i droge. On je priznao lekarima da koristi narkotike. Redovno u kriznim momentima traži da mu "donesu nešto."

Izvor blizak pevaču otkriva da se čini kao da Darko u mislima ima samo poroke, a da je siguran da će mu se povrede sanirati:

"Svakoga ko bi mu ušao u sobu Darko je pitao da mu donese neku nedozvoljenu supstancu. Njega kriza toliko drma da se čini kao da ne može da izdrži, a da ne uzme kokain. Darko bukvalno cvili dok moli da mu se nešto dopremi, a medicinsko osoblje svakodnevno pokušava da ga obuzda. Zbog toga je verovatno i imao povišen pritisak prethodnih dana."

Dok izvor za "Srpski Telegraf" tvrdi da Lazić koristi narkotike već skoro deceniju, odnosno devet godina:

"Darko redovno uzima narkotike gotovo devet godina. Snimak koji se pojavio u javnosti, a na kojem šmrče beli prah je nastao 2011. i Lazić se nije preterano uznemirio nakon što je on isplivao. Zato se pred novinarima i šalio na taj način i rekao da je šmrkanje normalna stvar u vremenu u kojem živimo. Međutim, njemu je zbog narkotika i alkohola, koji pije kao vodu, pritisak vrlo visok."

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svetplus.com/Srpski Telegraf

Povezane vesti:


>