Region

Svet

Otac Darka Lazića neće da čuje za Anu Sević! Ne može da joj oprosti!

Još uvek zvanična supruga pevača naglašava da je u dobrim odnosima sa porodicom Lazić, ipak čini se da je istina malo drugačija! Ne može da joj oprosti! Otac pevača Darka Lazića neće da čuje za Anu Sević! 

Otac Darka Lazića neće da čuje za Anu Sević! Ne može da joj oprosti! Foto: InstagramRoditelji pevača neprestano brinu o njegovom stanju. Sa druge strane, Ana Sević povremeno objavi poneki status, uglavnom o tome koliko i ona brine o svom bivšem suprugu uz navode da je sa članovima njegove porodice u dobrim odnosima. Istina je ipak malo drugačija i kako prenose mediji, Ana nije dobrodošla u bolnicu jer je Darkov otac tamo ne želi, a izvor ističe:

"Milan, kao i cela porodica Lazić, nema mira otkako je Darko doživeo udes. Ili su u bolnici, ili sede kod kuće zabrinuti i mole se bogu da nešto ne krene po zlu. Prošle nedelje Milan je izgubio živce zbog pojedinih ljudi. Rešio je da napravi čistku, a među onima koje više ne želi da vidi je i Ana. Njoj je poručio da ne dolazi u bolnicu jer, kako joj je rekao, samo pravi probleme. Njih dvoje se nisu svađali, niti su razmenjivali teške reči, ali joj je Milan poručio da je nepoželjna. Od tog dana ona se više nije pojavila. On ne može da joj oprosti što je pozvala ljude da ne daju krv pod izgovorom da ona nije potrebna Darku. Njemu ni danas nije jasno zašto je to uradila. Svojom objavom Ana je napravila zbrku među ljudima iz cele Srbije koji su hteli da pomognu, a na kraju nisu došli jer su poverovali u njene reči."

Anina objava nije jedino što je iznerviralo Darkovog oca. Kap koja je prelila čašu i izazvala ga da poruči snajki da je nepoželjna pored Darka bilo je saznanje da je Sevićeva već prvog dana nesreće zvala osiguranje:

"Tu je tek pala u njegovim očima. Milan i njegova žena su svesni da je Anin i Darkov brak gotov, ali opet je s njene strane bilo ljudski da se ne raspituje za naplatu od osiguranja. Iznenadili su se i kada su im rekli da je otišla na koncert Maje Berović. Otac njenog deteta je u teškom stanju, a ona ide u provod."

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svetplus.com/ Republika.rs

Povezane vesti:


>