Region

Svet

Jelena Karleuša o krizi srednjih godina: Šta ako mene uhvati?!

Pevačica Jelena Karleuša kao što smo već navikli iznenađuje svojim iskrenim i otvorenim izjavama. Ovoga puta o krizi srednjih godina kaže, da ona postoji i kod žena i pita: Šta ako mene uhvati?!

Jelena Karleuša o krizi srednjih godina: Šta ako mene uhvati?! Foto: Instagram



Jelena Karleuša se ne plaši da će je njen suprug Duško Tošić ostaviti i zameniti mlađom i zgodnijom. Godine je ne brinu i kaže da će i za deceniju i po, kad bude imala 55, izgledati jednako dobro kao i sada. Sebe za 15 godina vidi kao atraktivnu ženu:

"Pretpostavljam da će medicina, tehnologija i univerzum učiniti sve da žene prestanu da stare i da svi zauvek izgledamo mlado."

Što se tiče krize srednjih godina i straha da će je Duško zameniti mlađom, pevačica smatra da je seks kao prevara jeftina stvar:

"Pa ko kaže da će on mene da zameni? Postoji kriza srednjih godina kod muškaraca, ali i kod žena. Šta ako mene uhvati? Zameniću ja njega! Tako da ne znam zašto se meni ne postavi to isto pitanje. Zašto muškarci uvek da nalaze mlađe, a žene ne mogu mlađe muškarce? To je seksizam. Naravno da se plašim toga, ali plaši se i Duško. Sve dok se zajedno plašimo, znači da postoje ljubav i emocije. Čuvamo se tako što nismo non-stop zajedno, pa se uželimo jedno drugog."

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svetplus.com

Povezane vesti:


>