Region

Svet

Miu Borisavljević za rođendan zadesila tragedija kakvu nijedan pevač ne bi poželeo!

Pevačica Mia Borisavljević imala je stresan rođendan, koji je provela u suzama. Borisavljevićevoj je misteriozno nestao novi spot, koji je snimila za svoju publiku.

Miu Borisavljević za rođendan zadesila tragedija kakvu nijedan pevač ne bi poželeo! Foto: Printscreen/Instagram



Malo ljudi zna za taj peh, ali je pevačica ipak odlučila da podeli sa publikom i teške trenutke. 

- Ja sam se porodila krajem marta i rešila sam da se posle mesec dana vratim u formu da bih snimila taj spot. Krenula sam pre vremena da se spremam, igračice, vežbala sam sa njima, da se sve do leta organizuje, da idemo u Crnu Goru, sve živo, ludilo. I sad treba jedno sedam dana da se montira spot, ja okrenem reditelja da vidim da li je gotovo i on kaže "Ja tebi moram nešto da kažem, kad smo prebacili karticu u kompjuter, ona se odjavila" i ja sad nemam pojma šta to znači i on mi je objasnio da se spot obrisao i da ga nema - potresno je opisala Mia.

Borisavljevićeva dodaje da ne zna gde je kartica završila, ali da je stigla čak i do Hong Konga.

http://www.svetplus.com/vesti/1/rs/mia-borisavljevic

- To je bila agonija, bilo je 12 sati kada je trebalo da duvam svećice za svoj rođendan, završila sam sa jorganom preko glave i preplakala sam svoj rođendan. Od tada kartica luta svetom i pokušava da se spasi, čak je išla i u Hong Kong. Uspeli smo da vratimo 50 posto, nije sve izgubljeno, biće tu nekih dosnimavanja... Ta pesma je trebalo već da ugleda svetlost dana, ništa nije slučajno, da je izašla ona, ne bi izašla pesma "Pričaju po gradu" - dodala je ona.

Pesma koja je trebalo da izađe zove se "Dođi juče", i naći će se na novom albumu, ali vrlo moguće bez spota.

 

Viber

Autor: M.D.
Izvor: Svetplus.com

Povezane vesti:


>