Zadruga

Parovi

Zadruga 2: Jeziva ispovest Jelene Golubović!

Učesnica rijalitija "Zadruga 2" doživela je strašne stvari! Za dlaku je izbegla smrt kada je taksista, koji je iste večeri ubio drugu devojku, pokušao da je siluje. Jeziva ispovest Jelene Golubović!

Zadruga 2: Jeziva ispovest Jelene Golubović! Foto: InstagramOva jeziva priča odigrala se pre dvadeset godina kada je rediteljka i nova učesnica "Zadruge 2" Jelena Golubović živela u glavnom gradu Ukrajine, gde je njen otac radio kao direktor predstavništva JAT-a. Prema onome što je Jelena ispričala, muškarac koji je pokušao da je napastvuje tada je imao oko 30 godina i nije ga poznavala pre kobne večeri. Vraćala se sa zabave koja se održavala u hotelu, te je zaustavila prvo vozilo na ulici i zatražila da je odveze do kuće. Tada je započela njena borba za život:

"On je prvo vozio normalno, a onda je odjednom skrenuo u sporednu, mračnu ulicu i ja sam odmah pretpostavila šta me čeka. Znala sam da će me silovati. Kad je stao, otvorila sam vrata i počela da bežim, ali on me je stigao, bio je brži od mene. Pošto znam da silovatelju ne smem da pokažem strah, jer će on biti još gori, počela sam da ga zagovaram i odvlačim mu pažnju. Rekla sam mu da mogu prvo da mu popu*im, pa ćemo onda dalje. On budala pristane na to. Ja kleknem, ali i on se prepao, pa mu je bio mali, nisam imala šta da stavim u usta..." 

Jeleninu sudbinu te iste večeri doživela je još jedna devojka, s tim što ona nije imala šansu da preživi napad taksiste. Deset godina nakon ovog incidenta, Golubovićeva je imala sličnu neprijatnu situaciju, ovog puta u Srbiji, o čemu je ispričala:

"Jedne večeri slavili smo rođenje sina jednog mog prijatelja u kafani nadomak Beograda. Među tridesetak ljudi bio je i jedan političar, koji je zaista bio fin. Sedeli smo u dvorištu i pili kafu. Kad smo ušli u kuću da ručamo, počeo je čudno da se ponaša. Pričao mi je da imam dobre noge i krenuo da me pipka. Zamolila sam ga da to ne radi, ali bio je uporan! Gurnuo me je na trosed i legao na mene. Opirala sam se, gurala ga, a on je postao agresivan i lupio mi šamar. I dalje je pokušavao da ima sa mnom seks na silu. Dozivala sam pomoć iz sve snage, a on me je sve jače tukao. Jedva sam se izvukla! Počela sam da bežim sva krvava u licu."

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svetplus.com/ Alo

Povezane vesti:


>