Region

Svet

Region

Serija Koreni oduševila Srbiju! Nema zamerki za sada!

Serija "Koreni" oduševila je Srbiju! Imajući u vidu kako je kod gledalaca prošla serija "Nemanjići" i koliko je bilo primedbi na glumu i scenario, pa je čak došlo i do ponovnog montiranja već snimljene serije, ova serija je prikovala publiku za male ekrane. Nema zamerki za sada!

Serija Koreni oduševila Srbiju! Nema zamerki za sada! Promo



Sinoć je emitovana treća epizoda serije "Koreni", a već prva epizoda je "kupila" mnoge. Gledajući komentare na Twitteru, javnost je oduševljena pre svega glumom. Gledaoci za sada nisu uočili ni najmanju grešku u seriji niti našli ikakvu zamerku, što je netipično za našu publiku. Pohvale stižu sa svih strana, a čini se da je pored maestralnog Žarka Lauševića, Goran Šušljik pokupio najviše simpatija. Iz epizode u epizodu, oduševljenje je sve veće, pa sa nestrpljenjem isčekujemo sledeću nedelju i nastavak već dobro poznate radnje iz knjige "Koreni"

"Koreni" su drugi roman Dobrice Ćosića, objavljen 1954. godine. Njime je Ćosić započeo svojevrsni ciklus romana "Deobe", "Vreme smrti", "Vreme zla" i "Vreme vlasti", u kojima se kao likovi javljaju sinovi, unuci i praunuci junaka "Korena", sa osnovnom idejnom težnjom prikazivanja "romansirane istorije moderne Srbije".  Književna kritika „Korene" svrstava u poetski psihološki roman, a za njega je pisac dobio i Ninovu nagradu.

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svetplus.com

Povezane vesti:


>