Region

Svet

Darko ostaje bez osiguranja zbog droge u krvi?! Ana šokirana zbog odluke njegove majke!

Pisalo se da Ana Sević, još uvek zakonita supruga pokušava da uzme novac od osiguranja. Evo o čemu se radi! Pevač Darko Lazić je mogao da dobije 65.000 evra za lečenje ali ostaje bez osiguranja zbog droge u krvi. Ana šokirana zbog odluke njegove majke!

Darko ostaje bez osiguranja zbog droge u krvi?! Ana šokirana zbog odluke njegove majke! Foto: InstagramAna je pre nekoliko godina uplatila životno osiguranje za sebe, Darka i Lorenu. Kada su iz osiguravajuće kuće čuli šta se desilo Darku, oni su kontaktirali s njom i pozvali je na sastanak. S obzirom na to da su dobili izveštaj lekara, gde je konstatovano da mu je u krvi pronađeno 1,39 promila alkohola, te da su pored toga pronađene i nedozvoljene supstance, oni su joj rekli da novac ne može biti isplaćen. Suma koju je Lazić mogao da dobije bila je oko 65.000 evra - ispričao je izvor za Alo.

Navodno je sa Anom kontaktirala majka Darka Lazića jer je interesovalo šta se dešava sa novcem od osiguranja, a Ana joj je tada ispričala da su je zvali iz osiguravajuće kuće i da su joj rekli da zbog alkohola i nedozvoljenih supstanci, koji su mu pronađeni u krvi, novac ne može biti isplaćen, jer osiguranje to ne pokriva. 

Tada je Darkova majka izgovorila nešto što je Anu ostavilo u šoku. Ona joj je ispričala kako je kontaktirala sa stanarkom koja živi u stanu, koji je Lazić dobio od "Granda", i rekla joj da ubuduće kiriju ne daje Ani, kao što je bilo do sada, nego da je šalje njima, jer im je tih 150 evra potrebno, s obzirom na to da dva puta dnevno dolaze iz Brestača u Beograd. Ana se složila s ovom njihovom odlukom, iako je niko nije pitao za mišljenje, već su na svoju ruku odradili celu priču - kaže izvor za Alo! Izvor još dodaje da je ružno što se sada Ani pripisuje da je htela da novac od osiguranja uzme za sebe, a njegovi roditelji dobro znaju da Darko ne daje nikakve pare za ćerku.

Darko Lazić i Ana Sević su i dalje u braku uprkos dogovoru da se razvedu. Naime, folker već 11 meseci izbegava da potpiše papire za razvod braka. On je pristao na razvod i rekao je da će sve regulisati pravnim putem, te dati ženi i ćerkici Loreni sve što im pripada, ali do toga nije došlo. On se već jedanaest meseci nije pojavio na velikom broju sastanaka sa advokatom koji su bili unapred zakazani - otkriva izvor.

Takođe, priča da je Lazić bio bez zdravstvene knjižice, ispostavila se tačnom. Darku je "Grand" uplaćivao dve godine poreze i doprinose, a nakon toga, on je postao samostalni umetnik. To je bilo otprilike neke dve godine pre nego što je počeo da se zabavlja sa Anom. Nekoliko godina kasnije, ona je saznala da Darko nije u "Grandu", iako je sve vreme mislila da je i dalje kod njih, te je sama uplatila novac za zdravstveno koji on dotad nije uplaćivao. To je bilo 2015. godine i od tada Darko više nije uplaćivao novac za poreze i doprinose. Bolnički troškovi su bili ogromni, a onda je njegov kum uplatio 4.000 evra na račun zdravstvenog osiguranja, koje je Lazić dugovao, kako bi mogao da se leči besplatno u KBC Zemun- navodi izvor Republike.rs.

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svetplus.com/ Alo

Povezane vesti:


>