Region

Svet

Lekari su doneli odluku! Darko Lazić će u sredu ponovo biti operisan!

Lekari su doneli odluku! Pevač Darko Lazić, koji je 23. oktobra teško povređen u saobraćajnoj nezgodi, biće ponovo operisan u sredu, 7. novembra. 

Lekari su doneli odluku! Darko Lazić će u sredu ponovo biti operisan! Foto: Instagram



Pevač Darko Lazić prvi put je operisan dva dana nakon udesa, 25. oktobra, kada mu je izvađena slezina i zaustavljeno unutrašnje krvarenje. Lekari su tokom jučerašnjeg dana odlučili da Darku sledeće nedelje bude operisan kuk, a kako saznaje "Blic", tačan datum operacije je 7. novembar.

Posle teške saobraćajne nezgode koja se desila 23. oktobra na ulazu u njegovo rodno selo Brestač, pevač je zadobio teške telesne povrede. Polomljena mu je jagodica, devet rebara, butna kost i to na mestu gde ulazi u karlicu, a zadobio je i hematom na glavi. Zbog unutrašnjeg krvarenja izvađena mu je slezina, a bio je i na dijalizi bubrega koji su radili smanjenim intezitetom. 

Darkova verenica Marina za Pink.rs kaže:

"Darku je zakazana operacija za sredu. Nije moglo ranije jer su lekari čekali da mu zaraste levo plućno krilo, koje je probušeno kad je doživeo saobraćajnu nesreću. Doktori nisu smeli da rizikuju sa tom operacijom, jer je stanje moglo da mu se pogorša, pa će ga zato tek sledeće nedelje operisati.  On oseća bol, ali bi ga mnogo više bolelo da nije stalno na lekovima. Samo još da mu operišu tu napuklu kost na desnoj nozi i sve će biti super."

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svetplus.com

Povezane vesti:


>