Zadruga

Parovi

Zadruga 2: Miljana saznala da je Darko Lazić u bolnici! (VIDEO)

Miljana Kulić, učesnica rijaliti šoua ''Zadruga 2'' obožava pevača Darka Lazića koji je 23. oktobra doživeo stravičnu saobraćajnu nzgodu. Saznala je da je Darko Lazić u bolnici. Gušila se u suzama!

Zadruga 2: Miljana saznala da je Darko Lazić u bolnici! (VIDEO) Screenshoot / YoutubeMiljana Kulić je negde pred zoru dotrčala do Rebeke Popović i Tome Panića sa kojima je razgovarala u dvorištu. Konstantno je bila u suzama. Miljana se prisetila starih vremena i lepih momenata koji je podsećaju na Darka:

"Bio je na mom rođendanu i ja od prevelike želje i uzbuđenja izađem napolje. Mnogo ga volim i glasala sam i šokirana sam. Neću da ti otkrijem ko mi je rekao. Kad je bio Darko, ja sam rekla da će on (Željko Kulić) da bude kao Darko, jer voli da jede i pije mleko. 15 dana pričam sa majkom o njemu, spominjem ga i noćas čujem ovo za stolom, da je jedva ostao živ, da je u komi i na aparatima. Duša me boli, kunem ti se. Povraćam, na nervnoj bazi."

Smislila je plan kako da ode i poseti pevača u bolnici:

"Mnogo ga volim, ja sam toliko godina njena pratila i glasala. Sutra idem kod Drveta i novinare ću da pitam neka ispadnem luda. Ceo dan ću da ga pitam da mi da neki zadatak samo da mi da odem u bolnicu da ga vidim. Samo na 15 minuta. Vidim i majka mi plače, laže me da je od kreme zaplakala. Ne mogu da krijem suze. Pokušavam da skrenem misli, ali samo na trenutke mi uspeva. Rekli mu da su izvadili slezinu i da ima problem sa kukom i nogom."

Pošto su Rebeka i Toma otišli u spavaću sobu, Miljana je ostala sam na mestu gde su sedeli i jecajući provela nekoliko minuta.

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svetplus.com

Povezane vesti:


>