TV Show

Parovi

Nikad nije kasno: Gošće u žiriju biće voditeljka Sanja Kužet i pevačica Bilja Krstić!

Emisija "Nikad nije kasno" nastavlja potragu za talentima među veteranima. Gošće u žiriju biće voditeljka Sanja Kužet i pevačica Bilja Krstić, koje će zajedno Sašom Miloševićem Maretom ocenjivati grandiozne veterane! 

Nikad nije kasno: Gošće u žiriju biće voditeljka Sanja Kužet i pevačica Bilja Krstić! Promo



Nastavlja se potraga za talentovanim pevačima među veteranima, a ove nedelje na grandioznu scenu stiže šest novih kandidata koji će svojim glasom ali i životnim pričama osvojiti publiku i žiri.

U sedmoj epizodi šoua “Nikad nije kasno” predstaviće nam se raspevani magistar tehničkih nauka, ali i poreski upravnik. Upoznaćemo pevačicu iz Makedonije koja je od malena sanjala da postane operska pevačica, kao i konobara na čiji glas niko neće ostati ravnodušan. Sjajnu zabavu prirediće takmičar iz Vlasotinca koji će hitom Ljube Aličića raspametiti i žiri i publiku. Predstaviće nam se i takmičarka koja dolazi iz Hrvatske i koja će nam doneti zvuke Dalmacije.

Ove nedelje u emisiji “Nikad nije kasno” od 21 čas na Prvoj gošće u žiriju biće voditeljka Sanja Kužet i pevačica Bilja Krstić, koje će zajedno Sašom Miloševićem Maretom ocenjivati grandiozne veterane.

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svetplus.com

Povezane vesti:


>