TV Show

Parovi

Super Srbija: Priča o zlatnom napitku, ljubavi i jednom mišu!

"Super Srbija" emisija o uspehu malih preduzetnika, emisija o ljudima koji veruju u svoje snove više nego što se plaše neuspeha. Priča o zlatnom napitku,  ljubavi i jednom mišu!

Super Srbija: Priča o zlatnom napitku, ljubavi i jednom mišu! Promo



Većina poslovnih priča nastaje u kancelarijama, za konferencijskim stolovima, na sastancima, poslovnim ručkovima ili putovanjima. Veoma ređe, dese se i neke za šankom, baš kao ova koju ćemo videti na programu Prve televizije večeras u 18.45 časova. U srcu mirnog Novog Sada, četiri obožavatelja piva se udružilo u malu fabriku ove zlatne tečnosti, koja nekima život znači dok su sve ostalo sitnice.

Iako je ovo priča o četiri muškarca i pivu, za njegovo ime "RazBeerbriga" zaslužna je jedna žena koja je koncept „kako se voli pivo“ pretočila u malu igru reči. Boris, Endru, Boško i Nemanja četiri su ljubitelja i poznavalaca piva koje je spojila naša studentkinja u Americi i jedan miš. Danas vode prvu novosadsku kraft pivaru pod imenom “RazBeerbriga”, a svako njihovo pivo u sebi i svom imenu krije posebnu priču.

Čak pet varijanti "RazBeerbriga" kraft piva, a svaka donosi jedinstvenu kombinaciju sastojaka, mogu se ekskluzivno kupiti u odabranim Roda marketima, u okviru projekta “Super Srbija”. Sve što rade unutar pivare, ali i van nje, bazira se prvenstveno na dobrim ljudskim odnosima, a zajednica u kojoj žive je uvek na prvom mestu, oni podržavaju lokalne proizvođače i nastoje da što veći broj sirovina i opreme kupuju upravo od svojih komšija.

Boris Popov, inače profesor psihologije, se uz suprugu Snežanu, ekologa i kreatora imena pivare, pre pet godina prvi put zainteresovao za ideju kraft piva. Kako se u njihov život upleo jedan miš, jedan Amerikanac, jedna studentkinja i kako je nastao famozni novosadski Razbeerbriga četverac koji pravi piva sa posebnom aromom, saznajte večeras na Prvoj.

“Super Srbija” je emisija o ljudima koji veruju u svoje snove više nego što se plaše neuspeha.  Svake nedelje na Prvoj televiziji saznaćemo šta je ključni sastojak svakog uspeha i zašto je preduzetništvo najbolja škola koju možemo proći.

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svetplus.com

Povezane vesti:


>