Region

Svet

Region

Serija Koreni treća epizoda: Aćim je prozvan zbog veze svog sina sa ćerkom liberala!

Serija "Koreni" treća epizoda, biće emitovana na Prvom programu RTS-a u nedelju 4. novembra u 20.05 časova. Aćim je u Prerovu prozvan zbog veze svog sina sa ćerkom liberala Todora Tošića!

Serija Koreni treća epizoda: Aćim je prozvan zbog veze svog sina sa ćerkom liberala! Promo



U nedelju 4. Novembra, na programu RTS 1 od 20.05 časova, prikazuje se premijerno treća epizoda igrane dramske serije „Koreni“, nastale prema istoimenom romanu Dobrice Ćosića, za koju je scenario napisao Đorđe Milosavljević a seriju režirao Ivan Živković. Producent serije je Radio-televizja Srbije, a izvršni producent „Eye to Eye“ iz Beograda.

Simku puštaju da posle ispovesti i molitvi prenoći u manastiru, što bi trebalo da joj pomogne da dobije dete. U Prerovu osvane letak kojim se Aćim proziva zbog veze svog sina Vukašina sa ćerkom liberala Todora Tošića.

Po Aćimovom nalogu, Nikola saznaje da je letak raširio prerovski kafedžija Lević, a štampao trgovac iz Palanke Čakaranac. Dok u Beogradu Vukašin sa svojim budućim tastom Tošićem odlučuje da ignoriše letak, Aćim odlazi u Palanku da se suoči sa Čakarancem, ali se iz Palanke vraća besan, tražeći od Nikole da osveti uvredu koju mu je Čakaranac uputio...

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svetplus.com

Povezane vesti:


>