TV Show

Parovi

24 minuta sa Zoranom Kesićem – subota u 21 čas!

Ne propustite da se kao i uvek nasmejete do suza! "24 minuta sa Zoranom Kesićem", subota u 21 čas!  U ovoj emisiji videćete i kako je ministar Vulin odbio poklon majicu sa likom tetke iz Kanade.

24 minuta sa Zoranom Kesićem – subota u 21 čas! Promo




U novoj epizodi emisije "24 minuta sa Zoranom Kesićem" pogledajte kako se deo opozicije odlučio da prati svetske trendove i obuče se u ksenofobiju. Na pitanje koji je plan za rešenje kosovskog problema, Aleksandar Vučić i Marko Đurić nisu imali odgovor. Goran Vesić šaputao voditeljki na Pinku šta da ga pita, ali - sve smo čuli! Videćete i kako se Ilustrovana Politika ribrendirala u Informerovanu Politiku. Šešelj je izjavio da je Rasim Ljajić najveći narkodiler u Srbiji, međutim Rasim Ljajić kaže da nije. Kome verovati? U ovoj emisiji videćete i kako je ministar Vulin odbio poklon majicu sa likom tetke iz Kanade od Dojčinovića iz KRIK-a.

Ovonedeljni analitičar je pisac Vladimir Tabašević, a specijalna gošća je naša džez pevačica Bisera Veletanlić. Goste u studiju, ali i vas ispred malih ekrana zabavljaće Turisti i MKDSL.

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svetplus.com

Povezane vesti:


>