Zadruga

Parovi

Zadruga 2: Aleksandra Subotić o zverskim batinama koje je dobila! (VIDEO)

Učesnica rijalitija "Zadruga 2" ranije je otvorila dušu povodom svega što joj se dogodilo. Aleksandra Subotić o zverskim batinama koje je kako tvrdi dobila od Čabarkape! Podsetimo se.

Zadruga 2: Aleksandra Subotić o zverskim batinama koje je dobila! (VIDEO) Screenshoot / Youtube




Aleksandra Subotić je detaljno navela kako ju je, kako tvrdi, napao Aleksandar Čabarkapa i naneo fizičke povrede po telu i glavi. Njenu potresnu ispovest pogledajte u videu koji je pred vama, a nema sumnje da vas neće ostaviti ravnodušnim.

Subotićeva je navela kako je krenula sa prijateljicom i njenim dvogodišnjim detetom u obližnji tržni centar, kada se dogodio napad. Priznaje da je Čabarkapi odbrusila, nakon čega je on udarao, grebao po grudima, šamarao... Aleksandra govori još i o pretnjama koje je dobijala, alimentaciji, i zabrani prilaska...

Čabarkapa je tada govorio:

"Aleksandra sve laže i nije tačno da sam je ja napao, već ona mene, jer je dobila pedalu. Čim me je videla, odmah je počela da me vređa i da me proziva što nisam platio alimentaciju za dete koje uopšte nije moje. Ogrebala me je ispod oka, a ja sam je samo odgurnuo od sebe. O kakvim povredama ona priča. Te ogrebotine na silikonskim grudima je mogla sama sebi da napravi. Ovo sve radi kako bi iznudila pare od mene da povuče prijavu, a već sam od posrednika dobio poruku da traži 2.000 evra. Ona samo hoće da mi napravi problem i da me spreči da uđem u rijaliti i razotkrijem istinu o njoj i Ljubi. A istina je da se Aleksandra profesionalno bavi prostitucijom i da to dete nije moje, a čije je nemam pojma, sa njom je bila i kurta i murta. Zašto me ne tuži za alimentaciju? Verovatno jer bi tada trebalo da dam DNK i onda bi se razotkrila istina da ja nisam otac tog deteta. Takođe, ne bežim od policije, sutra treba da odem da dam izjavu povodom ove prijave."

Pogledajte sve detalje u video snimku.

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svetplus.com

Povezane vesti:


>