Region

Svet

Darko Lazić trpi jake bolove! Tek sada je svestan šta se dogodilo!

Pevač Darko Lazić koji je doživeo saobraćajnu nezgodu nakon koje su mu konstatovane brojne povrede, pre tri dana izašao je iz kome. Trpi jake bolove i tek sada je svestan šta se dogodilo i gde se nalazi.

Darko Lazić trpi jake bolove! Tek sada je svestan šta se dogodilo! Foto: InstagramOtkako su ga probudili iz veštačke kome, lekari u KBC Zemun čekaju da se stanje sa Darkovim unutrašnjim organima potpuno stabilizuje, a izvor iz bolnice za Blic tvrdi:

" Darko je budan i svestan, jeca i boli ga, te mu sestre s vremena na vreme daju sedative. Kada njihovo dejstvo popusti, na intenzivnoj nezi gde leži čuju se njegovi jauci. Darko spava, bunca, pomalo priča kroz masku i potresen je zbog svega što se desilo. Čini se da je on tek sad svestan stanja u kojem se nalazi i situacije koja ga je zadesila. Sledi mu dug oporavak i prvi trenuci mu sigurno nisu laki što se i vidi po njegovim reakcijama. Zbunjen je i uplašen."

Mediji su juče prenosili vest da će pevač lečenje nastaviti u Švajcarskoj i da će sve to platiti biznismen, poznat pod nadimkom "estradni kralj"

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svetplus.com

Povezane vesti:


>