Zadruga

Parovi

Zadruga 2: Pobesneo je zbog Lune i zapretio svima! (VIDEO)

Pobesneo je zbog Lune, odnosno zbog onoga što su joj cimeri iz rijalitija "Zadruga 2" uradili. Stavio im je do znanja šta od njega mogu da očekuju ukoliko budu nastavili po starom. Zapretio je svima!

Zadruga 2: Pobesneo je zbog Lune i zapretio svima! (VIDEO) Screenshoot / YoutubeNakon prvog današnjeg pisma Velikog šefa, koji je zadrugarima poručio da će zalagaonica biti otvorena od 14 časova, kao i da ukoliko žele da povrate svoje stvari treba da vrate novac koji su prošle nedelje dobili, Nemanja Tošić rešio je da se obrati cimerima i očita im lekciju. Njega je, naime, iznerviralo to što su drugi zadrugari sebi dali za pravo da diraju hranu koju je on odvojio za Lunu Đogani, zbog čega je svima poručio da to više ni u ludilu ne smeju da rade:

"Zamolio bih vas koji ste neljudi ovde da poslednju fioku ne dirate jer stvarno je sramota. Ja sam za Lunu odvojio nešto tamo, vi čim ste ustali odmah ste uzeli. Nemoj da vam pobacam svu hranu! Nemoj da ste bezobrazni, nemoj da ste alavi. Hvala lepo, stoko."

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svetplus.com


>