Region

Svet

Rada Manojlović kupuje luksuzan stan u Beogradu!

Rada Manojlović uspela je da zaradi dovoljno novca i sebe počasti luksuznom nekretninom. Sve ove godine ulagala je u svoju kuću u Četerežu, ali sada je odlučila da se udomi u prestonici.

Rada Manojlović kupuje luksuzan stan u Beogradu! Foto: Printscreen/Instagram



Manojlovićeva je protekle godine dala kaparu za jedan stan na Vračaru, međutim nedugo zatim ju je povukla. Ove godine ipak je odlučila da sebi obezbedi krov nad glavom i postane komšinica Viki Miljković.

Rada je razmišljala u kom delu grada da kupi stan, pa je razgledala Vračar i Crveni krst, ali na kraju se odlučila za novi projekat "Beograd na vodi".

- Rada je konačno poslušala savet kako članova porodice, tako i kolega, ali i Harisa da je vreme da se skući. Svi razumeju to što ona ulaže u pesme, spotove i u kuću u selu, ali joj to neće uštedeti novac koji daje svakog meseca za rentu. Saradnici su uspeli da je ubede da joj fanovi neće zameriti ako ne snimi jedan spot i neće zbog toga manje voleti njenu pesmu, a to će rešiti njeno stambeno pitanje. Razmišljala je gde da kupi stan, gledala je na nekoliko lokacija, prioritet joj je bio Vračar. Međutim, kada su joj kolege predložile da pogleda stanove Beograda na vodi, Radi se svideo kompleks, a posebno jedan stan koji je komforan i sunčan. Dugo je vagala i odlučila da ga kapariše - rekao je izvor portala Blic.rs.

Kako će izgledati novi pevačicin dom, kao i da li će deo novca odvojiti za novu pesmu saznaćemo uskoro. 



 

Viber

Autor: M.D.
Izvor: Svetplus.com

Povezane vesti:


>