Region

Svet

Tamara Đurić: Bude li mi neko zakucao onakav na vrata ja zovem policiju!

Tamara Đurić zgrožena onim što se dešava, te poručuje preko svog facebook profila: Bude li mi neko zakucao onakav na vrata ja zovem policiju i hitnu da ih vode u ludnicu.

Tamara Đurić: Bude li mi neko zakucao onakav na vrata ja zovem policiju! Foto: Facebook



Tamara Đurić se deklariše kao osoba naklonjena tradiciji i veliki vernik koji poštuje običaje. Zato je juče bila zgrožena pomamom koja je poslednjih nekoliko godina zavladala u našem narodu, a tiče se proslave "Noći veštica".  Ona je svoje facebook prijatelje obavestila o tome koliko je zgrožena:

"I ovaj narod i sve ovo sta je ja pojma nemam odakle ljudima potreba da se demonizuju na SVETOG LUKU. Kakvi su to običaji i šta je ovom ludom narodu ja nemam pojma, idu onako unakarađeni po putu i skupljaju nešto od vrata do vrata. Bude li mi neko zakucao onakav na vrata ja zovem policiju i hitnu da ih vode u ludnicu. Srećna slava onima koji slave, a ovima sto se demonizuju srećna šifra. Ja se ne odričem svoje vere, a ovi koji ni u sebe ne veruju, a o Bogu da ni ne pričam nek večeras slave i nek se demonizuju tako doduše izgledaju i inače kad ih vidim u prolazu."

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svetplus.com

Povezane vesti:


>