Region

Svet

Vlado Georgiev poručio Dari Bubamari da je turbofolk prase!

Dara Bubamara je u lošim odnosima sa kolegom Vladom Georgievim, iako su nekada sarađivali. Ovog puta zvezde su se međusobno počastile uvredama bez pardona.

Vlado Georgiev poručio Dari Bubamari da je turbofolk prase! Foto: Printscreen/Instagram



Vlado Georgiev je na tvom Twitter profilu status posvetio koleginici, obraćajući joj se direktnim uvredama. 

- Dara Bubamara je prase. Malo bezobrazno prase. Turbofolk prase. Pun mi je više kufer ove zadrugarije i ološa koji su porasli u devedesetima, a obitavaju u ovoj skandaloznoj bratiji - napisao je Georgiev.

Nakon objave Bubamara je istom merom vratila Vladi, ali se i osvrnula na svoj uspeh, koji njenim koloegama smeta.

- Zar niste primetili da, čim izdam pesmu, na mene se nakači po pet propalih budala? Tako je i ovog puta. Pretpostavljam da ih boli to što sam ušla na Trending top listu manje od 24 sata. Ne zanima me šta priča i piskara po Tviteru, propali pijanac, kome je još samo to ostalo. Kad ste zadnji put čuli neki njegov hit? Lenčuge i neradnici koji provode vreme po kafanama daju sebi za pravo da komentarišu ženu koja je non-stop fokusirana na svoju karijeru. Malo manje ličnog nezadovoljstva i biće im lakše - žustra je bila Dara.

Da li će se ovaj rat nastaviti, ili će utihnuti saznaćemo uskoro. Srpska estrada ne pamti ovakve uvrede, koje se uskoro sigurno neće zaboraviti.

 

Viber

Autor: M.D.
Izvor: Svetplus.com

Povezane vesti:


>