Region

Svet

Kako ćerka Darka Lazića podnosi kritično stanje u kojoj joj se otac nalazi?

Darko Lazić se polako oporavlja, a njegovo stanje lekari prate u svakom trenutku. Porodica Lazić je pored brige za Darka okrenuta ka pravilnom odnosu sa njegovom ćerkom, Lorenom. Ona svakodnevno pita za oca.

Kako ćerka Darka Lazića podnosi kritično stanje u kojoj joj se otac nalazi? Foto: Printscreen/Instagram



Lorena ne zna u kakvom je stanju njen otac, stoga Ana Sević, bivša Darkova supruga mora da joj se posveti i pruži joj pažnju.

- Loreni je već postalo sumnjivo zbog čega se danima nije čula sa Darkom budući da je on stalno bio u kontaktu s njom pre nesreće koja mu se desila. Uporna je da se čuje s tatom, međutim Ana je ubedila da je on na putu, te da ne može da joj se javi. Kada bi poželela da ga čuje pred spavanje, Ana, navodno, okrene njegov broj telefona i kaže joj da je nedostupan zbog toga što je u inostranstvu ili da i on spava. Lorena se budi noću i plače, kao da oseća da nešto nije u redu - rekla je Anina prijateljica za Alo.

Ona je dodala da je Sevićevoj jako teško da bude nasmejana sa svojim detetom, pa čim Lorena ode da spava, ona plače u svojoj sobi. Pored teške situacije uz Anu je njen dečko Danijel, koji joj pruža potrebnu podršku. 

Za sada je nepoznato kada će lekari operisati butnu kost Darka Lazića, ali sigurno je da je za taj zahvat potreban jak organizam. 

 

Viber

Autor: M.D.
Izvor: Svetplus.com

Povezane vesti:


>