Zvezde Granda

Parovi

Zvezde Granda: Lukas u pregovorima sa Popovićem oko povratka u šou?!

Posle kratke pauze koje je napravio, čini se da će se Aca Lukas ipak vratiti u popularno takmičenje "Zvezde Granda". Folk pevač je ovih dana navodno u pregovorima sa Sašom Popovićev, koji je spreman da mu ispuni svaki uslov, samo da se vrati u stolicu.

Zvezde Granda: Lukas u pregovorima sa Popovićem oko povratka u šou?! Foto: Instagram



Saša Popović je navodno pozvao Acu Lukasa pre nekoliko dana i rekao mu da želi da se vrati u takmičenje. Izvor tvdi kako mu je Popović izložio da nema ko da se suprotstavlja pevačici Jeleni Karleuši, da nema sukoba tokom snimanja, pa je zato opala i gledanost. Izvor za telegraf još dodaje:

"Nakon toga Popović je rekao Lukasu da je spreman da mu da sve uslove koje traži samo da se vrati. Lukasu su ove reli veoma prijale i to nije krio. Ali mu je ipak zamerio što je na njegovo mesto postavio Đorđa Davida. rekao je Saši da bi i bez ikakvih uslova pristao samo da nisu nikoga angažovali. Međutim, zbog novonastale situacije je naglasio na mu treba par dana da razmisli i da će mu dati par dana da mu ispuni uslove."

O njegovom povratku se dugo spekuliše, naročito nakon što je Jelena Karleuša nedavno prognozirala da će se vratiti u takmičenje. Međutim, Lukas je uvek demantovao glasine, uz obrazloženje da želi da se posveti novim pesmama i porodici, zbog čega nema vremena za "Zvezde Granda".

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svetplus.com

Povezane vesti:


>