Zadruga

Parovi

Zadruga 2: Ne želi da čuje za njih! Oni su obični foliranti. Bane je ljigavo go**o!

Anamarija Džambazov otkrila je šta se događalo dok je Aleksandra Subotić boravila u "Parovima". Sada je otkrila kakvo mišljenje ima o drugarici Zerini koja je trenutno u rijalitiju "Zadruga 2". Ona zapravo ne želi da čuje za njih: "Oni su obični foliranti. Bane je ljigavo go**o!"

Zadruga 2: Ne želi da čuje za njih! Oni su obični foliranti. Bane je ljigavo go**o! Foto: Instagram



Anamarija Džambazov za Zerinu i Baneta kaže da su spremni na sve zarad malo popularnosti i objašnjava kako joj se Bane nabacivao, ona ga odbila i prenela Zerini ali joj ova nije poverovala:

"Oni su obični foliranti. Bane je ljigavo govno. Spremni su na sve zbog malo popularnosti. Ja Baneta nisam mogla da smislim. Letos, dok je bio u Sarajevu, Zerina me je molila da budem ok prema njemu zbog nje, iako smo se u prethodnom rijalitiju posvađali na krv i nož. Pristala sam, zbog nje, da budem u korektnim odnosima sa njim. Ali brzo je pokazao kakav je. Letos je u jednom sarajevskom lokalu radio kao di džej. Pozvao me je jedne večeri da nastupam u tom lokalu. Došla sam, a on je počeo da me muva, nabacivao mi se, pokušao je da me poljubi. Tada mi se do kraja zgadio. Odmah sam to Zerini prenela, da zna kakav je momak. Tad su bili u velikoj ljubavi."

Anamarija smatra da Zerina nije cenila njenu dobronamernost već je optužila da laže:

" Pa taj Bane je muvao svaku koju je stigao i spavao sa svakom! Šta od njega može da očekuje? On je spavao i sa Aleksandrom Subotić u Parovima. Mogu ruku u vatru da stavim da su imali seks! Kažem vam, ljigavac, spreman na sve."

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svetplus.com

Povezane vesti:


>