Zadruga

Parovi

Zadruga 2: Miljana Kulić nije sigurna ko je otac njenog deteta?!

Miljana Kulić je u prvu sezonu ovog rijalitija ušla kao trudnica i niko nije posumnjao u to ko je otac njenog deteta. Svojim ponašanjem i stavovima privukla je veliku pažnju gledalaca, a pa je dobila priliku da učestvuje i u rijaliti programu "Zadruga 2". Sada se pojavila priča da Kulićeva ipak nije sigurna ko je otac njenog deteta.

Zadruga 2: Miljana Kulić nije sigurna ko je otac njenog deteta?! Foto: Instagram



Miljana je isticala da joj se nijedan muškarac ne dopada i da ni sa kim nije bila, ali to zapravo nije istina. Naime, bivša zadrugarka Sanja, učesnica prve sezone, otkrila je neke manje poznate detalje o Miljani, između ostalog i to da Kulićeva napolju ima muškarca sa kojim se viđa, kao i da ona sama nije sigurna ko je otac njenog deteta:

"Moj drug i Miljana su se upoznali davno i dugo su već u šemi, to je čista kombinacija, služe jedno drugom samo za seks. Pre ulaska u "Zadrugu 2" Miljana je bila kod njega sa sinom Željkom, a tom prilikom mu je priznala da nije sigurna da je Ivan zapravo otac deteta. Ona mu je otkrila da joj je plan da uđe u Zadrugu i smuva Marka Miljkovića ako i on bude deo rijalitija, a pored toga joj je cilj da zaradi novac kako bi kupila stan u Beogradu za Željka i nju i da otvori piceriju i frizerski salon."

Sanja Jakšić ističe da protiv Miljane nema ništa, ali da zna da laže i da je veliki manipulator, te da zna mnoge priče o aktuelnim zadrugarima, ali ih čuva kao kec u rukavu ukoliko joj budu zatrebale.

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svetplus.com

Povezane vesti:


>