Zadruga

Parovi

Zadruga 2: Keti je izbačena iz rijalitija! Toma odmah osuo paljbu po njoj! (VIDEO)

Katarina Keti Ristić izbačena je iz rijalitija. Toma Panić je odmah osuo paljbu po njoj, a ona je u studiju raskrinkala sve parove u kući i to bez dlake na jeziku.

Zadruga 2: Keti je izbačena iz rijalitija! Toma odmah osuo paljbu po njoj! (VIDEO) Screenshoot / Youtube



Voditelj je podigao nekoliko ukućana, među kojima su se našli Nataša Moskva, Zerina Hećo, Bane Čolak, Rebeka Popović i Katarina Ristić. Kada je napravljen presek, jedan od zadrugara je morao da napusti najlepšte imanje u regionu, a ove večeri je to bila Katarina Ristić koja je imala najmanje glasova publike. Nataši Moskvi je ovo najteže palo, pa ju je ispratila u suzama, dok je Keti bila presrećna.

Tomislav Panić Toma koji je tokom poslednjih dana bio u lošim odnosima za Ristićevom je dao sebi za pravo da sa Adamom Đoganijem komentariše, svoju, kako on kaže bivšu devojku. S obzirom na to da je Toma, Keti pre njenog ulaska u rijaliti spominjao kao svoju lepšu polovinu, on je za Ristićevu izjavio:

"Zna da sam mogao da se igram sa njom, a nisam želeo. Ja sam nju i Natašu prostudirao. Posle sam je zaobilazio. One su me pratile samo da bi me iznervirale. Ona je iskrena, samo se zavozala u pogrešnom smeru."

Katarinu su u studiju dočekali novinari i voditeljka Dušica Jakoviljević, a ona je sa njima podelila svoja iskustva tokom boravka u Beloj kući. Prvo što je prokomentarisala jesu ljubavni parovi Aleksandra Subotić i David Dragojević, ali i odnos Nataše Moskve I Lazara Jeremića:

"Mogu da kažem da su Aleksandra i David stvarno zaljubljeni. Oni se zaista vole, ali je Aleksandra dominantnija. Jako je nesigurna u njega, dok David priča kako doživljava velike stresove i kako ništa ne dobija od nje zauzvrat. Nataša ni sa kim u kući nije imala ovakav odnos. Mene je zaista zavolela jer sam iskrena, videla je to neko poverenje. Neke stvari koje neću da radim, ja nisam radila i ona je to cenila. Lazar je predobar momak, prozivaju ga da je papuča. On nije Natašin tip muškarca sa kojim bi stupila u strasne odnose. Ona njega gotivi, voli ga kao osobu. Nije spremna da ide korak dalje, Lazaru prija da bude u takvoj priči kakva god da je. Nataša je tanka sa živcima, ali videćemo šta će biti, kada sam ja otišla, on joj samo ostaje."

Ono što je bilo neizostavno jeste Katarinin odnos sa Tomom, a čini se da je Keti i te kako promenila mišljenje od onog koje je imala na samom ulasku u "Zadrugu 2":

"Ne da ne osećam nešto prema njemu. Zgrožena sam njegovim ponašanjem. Ja sam rekla da ću biti u okej odnosima. To što on ima emociju posle dva dana u Zadruzi, to je druga priča. On je Kadrović Pnani. Žao mi je što ga je rijalti pojeo."

Keti je prokomentarisala i šta misli o pevačici Olji Bajrami na koju je bila ogorčena zbog provokacija koje joj je uputila dok ona nije bila deo ovog rijaliti programa:

"Što se tiče njenog talenta, ja nisam sujetna, ona je vrhunska pevačica, ali svojim stavovima i ponašanjem, može da ugrozi svoju karijeru."



 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svetplus.com

Povezane vesti:


>