Zadruga

Parovi

Luna dobija knjigu: Kako sam od balvana i aviokonobarice napravila zvezde!

Kako je Kija Kockar objavila knjigu, tako su fanovi Đoganijeve rešili da udare kontru pa su se na internetu pojavili čak i odlomci. Luna dobija knjigu, a njen šaljivi naziv je "Kako sam od balvana i aviokonobarice napravila zvezde!"

Luna dobija knjigu: Kako sam od balvana i aviokonobarice napravila zvezde! Foto: Twitter



Kako se spekuliše, knjiga o Luninom životu je već započeta, pa su se pojavili i delovi iste o čemu smo već pisali ali podsećanja radi izdvojićemo deo:

"Knjigu posvečujem Luni Đogani, njenoj porodici, fanovima (ljudima koji su mesecima zajedno s njom plakali, smejali se i navijali za ljubav, koji su se budili s Lunom i odlazili na spavanje s njom), kao i svim žrtvama medija. Svim ljudima kojima je ljubav vodilja kroz život. Koji imaju hrabrosti da nose teret svog izbora, da svoje postupke ne pravdaju svaljujuci krivicu na druge, koji ne spuštaju druge da bi uzdigli sebe."

Na društvenim mrežama pojavila se šaljiva fotografija sa izmišljenom ilustrovanom naslovnicom knjige, koju će navodno objaviti. Naziv te knjige je "Kako sam od balvana i aviokonobarice napravila zvezde". Zvaničnih objava nema, pa ovo možemo shavatiti kao šalu Luninih fanova na račun Kije Kockar.  
 

pic.twitter.com/6TfHBDCORP

— FikoR (@FikoR87) October 29, 2018
 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svetplus.com

Povezane vesti:


>