Region

Svet

Region

Serija Koreni: Gledaoci u nedoumici! Milunka je Aćimu i prija i ljubavnica?!

Serija "Koreni" privukla je ogromnu pažnju gledalaca i svi sa nestrpljenjem isčekuju novu epizodu. Nakon emitovanja druge fanstastične epizode gledaoci su bili u nedoumici oko rodbinskih veza jer je Milunka zapravo Aćimu i prija i ljubavnica.

Serija Koreni: Gledaoci u nedoumici! Milunka je Aćimu i prija i ljubavnica?! Promo



Scenarista serije objašnjava zapetljane rodbinske odnose. Dara Džokić  igra majku Slobodi Mićalović, ali i emotivnu partnerku njenom svekru Žarku Lauševiću. Scenarista "Korena" Đorđe Milosavljević otkriva da je Milunka (Dara Džokić) Aćimu Katiću (Žarko Laušević) u seriji istovremeno i prija i ljubavnica! Nakon prve epizode ove drame, javnost u Srbiji ostala je zbunjena time da li je Milunka Simki (Sloboda Mićalović) majka ili svekrva, s obzirom na to da žive u istoj kući. Ove nedoumice pojasnio je scenarista ovog ostvarenja:

"Bez veze mi je da sada otkrivam radnju cele serije, ali Milunka jeste Simkina majka, a Aćimu je ljubavnica. To postoji u romanu Dobrice Ćosića i to sam preuzeo direktno odatle. Dovoljno je da ljudi pročitaju knjigu i biće im sve jasnije."

Po njegovim rečima, njihovi složeni porodični odnosi u narednim epizodama će postati mnogo jasniji:

"Kada je Aćim sinu birao ženu, odnosno Simku, zapravo je sebi birao emotivnu partnerku. Jedna od narednih scena koju će gledaoci imati priliku tek da pogledaju jeste dijalog između Aćima i njegovog sina Đorđa, kada mu ovaj jednom prilikom prebaci uz reči: "Ti kad si mi birao Simku, ti si izabrao sebi i ljubavnicu", jer je u njihovu kuću zajedno sa Simkom došla i njena majka Milunka. Verovatno je ljudima bilo konfuzno što svi žive pod istim krovom, pa su na osnovu prve epizode zaključili da smo mi promenili nešto u odnosu na knjigu, ali nije tako. U narednim epizodama biće sve mnogo jasnije, malo strpljenja i gledaoci će se uveriti da ništa nije menjano, sve je isto kao i u romanu."

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svetplus.com/ Alo

Povezane vesti:


>