Region

Svet

Region

Serija Jutro će promeniti sve: Trinaesta epizoda - To su samo reči! (VIDEO)

Serija "Jutro će promeniti sve" emituje se na RTS-u od ponedeljka do četvrtka u 22 časa. Trinaestu epizoda pod nazivom "To su samo reči" možete pogledati večeras u 22 časa. Saši se na fejsbuk javlja nepoznata devojka koja hoće da se upoznaju.

Serija Jutro će promeniti sve: Trinaesta epizoda - To su samo reči! (VIDEO) Foto: Instagram



U predhodnoj epizodi, Ljuba na sve načine pokušava da vrati Ivonino poverenje ali ga istovremeno ometaju Kristinini pozivi. Filip moli Dušana da mu sredi prezentaciju aplikacije kod njegovog prijatelja u MUP-u i još samo mora da ubedi Jakšu da krene sa njim. Saša je ipak poklekla pritiscima i počinje da radi kod Zore u Belavivi. Anđelin odnos sa Viktorom i Darijom dobija sasvim novu dimenziju. 


Trinaesta epizoda "To su samo reči"

Anđela se budi i shvata šta je uradila prošle noći. Filip i Jakša odlaze u MUP da prezentuju aplikaciju koja će rešiti probleme birokratije ali birokratija ipak ima svoju logiku. Saši se na fejsbuk javlja nepoznata devojka Mina koja hoće da se upoznaju. Ljubina kratkotrajna ljubavna idila biva prekinuta jednim pozivom, a kojim videćete u večerašnjoj epizodi serije "Jutro će promeniti sve" u 22h na Prvom programu RTS- a. 

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svetplus.com

Povezane vesti:


>