Zadruga

Parovi

Kija izbačena iz kancelarije Željka Mitrovića!

Kristine Kockar, koja je nakon pobede u prvoj sezoni „Zadruge“ i nagrade od 50.000 evra, napisala i knjigu, počela da peva, sebe stambeno obezbedila ali je zaboravila ko je bila pre…Kija izbačena iz kancelarije Željka Mitrovića zbog ironije i bezobrazluka!

Kija izbačena iz kancelarije Željka Mitrovića! Screenshoot / YoutubeKako magazin VIP saznaje, čelnik Televizije „Pink“ sastao se sa Kristinom kako bi joj ponudio da bude deo i „Zadruge 2“, te joj za to ponudio adekvatan honorar, što je ona odbila! Izvor koji je želeo da ostane anoniman kaže:

"Mitrović joj je ponudio ogroman honorar, ubeđen da će ona podići gledanost ovog šou programa. Budući da Luna i dalje pati za Kijinim bivšim suprugom Slobodanom Radanovićem, očekivao je da će gledaoci biti srećni ukoliko budu gledali nastavak te sapunice. Takođe, očekivao je da će Kija pristati na njegovu ponudu, budući da ju je on i stvorio i od nje napravio zvezdu. Zahvaljujući njemu, ona je sada ubira plodove svega toga. Kupila je stan i automobil od nagrade u „Zadruzi“, postala je pevačica zahvaljujući pesmi koju joj je „Pink“ platio. Ne silazi s malih ekrana svih „Pinkovih kanala“. Postala je i članica žirija „Pinkovih zvezdica“, a nedavno je napisala i knjigu koja ne bi bila tako prodavana da nije bilo „Pinka“, „Zadruge“ i svega što joj je Mitrović omogućio. Još bi radila kao stjuardesa, bila bi razvedena, sama, nepoznata i verovatno siromašna da joj nije „Pinka“ i Željka Mitrovića."

Još dodaje da je Mitrović poludeo zbog Kijinog odgovora i izbacio je iz kancelarije jer je ona saslušala njegovu ponudu, a onda ironično i kroz smeh rekla: 

„Može, ali za milion evra!“ 

"Mitrović je bio toliko besan da nisi mogao da ga prepoznaš. Stalno je ponavljao kako ne može da veruje, kako je on nju stvorio." - kaže izvor.

Veliki Šef planira i da mesto u drugoj sezoni ponudi i pevaču Slobodanu Radanoviću. Koju će cifru on tražiti i da li uopšte postoji cena za koju bi pristao da opet deli životni prostor sa svojom bivšom devojkom Lunom Đogani, ostaje nam da vidimo.

Ono što je sasvim izvesno jeste da su ljubav između Lune i Slobe, te bivši brak Slobe i Kije i dalje tema broj jedan i u „Zadruzi 2“, ali i van nje. U ovoj novoj sezoni učesnici je svojski trude da zasene trojku iz prve sezone, te da veštački i po svaku cenu ostvare neku vezu i neku priču oko koje će se sve vrteti, ali džaba.

Upućeni u rejtinge tvrde da ova druga sezona, iako je pompezno najavljivana, te uprkos svim gondolama, jezerima, vilama i raznoraznim drugim benefitima, koje uživaju učesnici, nije ni približno gledana kao ona prva u kojoj su Luna, Sloba i Kija bili glavni. Da li će Mitrović uspeti da nagovori Kiju i Slobu da opet uđu ili ne, ostaje nam da vidimo.

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svetplus.com/ Magazin VIP

Povezane vesti:


>