Region

Svet

Region

Ubice mog oca treća sezona uskoro! Pogledajte šta vas očekuje!

Serija "Ubice mog oca" treća sezona uskoro! Pogledajte šta vas sve očekuje! Nove teme ali i raspelet priča koje smo gledali u predhodnim sezonama.

Ubice mog oca treća sezona uskoro! Pogledajte šta vas očekuje! Foto: Instagram



Serija "Ubice mog oca" sa prve dve sezone postigla je ogroman uspeh, a isto se očekuje i u trećoj sezoni koja kreće sa emitovanjem 12. novembra na TOP kanalu. Nataša Drakulić autorka serije kaže:

"U trećoj sezoni bavimo se trgovinom drogom i korupcijom u zdravstvu. Ali publika će dobti i kraj priče iz prethodnih sezona, odnosno odgovor na pitanje ko je ubio Milicu i ko je ubio Aleksandrovog oca! Vreme je da sklonimo te repove , jer „ostavićemo“ neke nove i posle treće sezone."

Impresionirana je Ljubomirom Bandovićem koji glumi šefa narkotika i praktično i praktično je nosilac ove sezone:

"Gaga Antonijević je išao u Ameriku i kada se vratio i video Ljubu kako je odigrao, bio je zaista oduševljen. Takođe, pridružiće nam se i Bojan Žirović, koga smo čekali tri godine, on ima petoro dece, pa smo ga čekali da nađe vremena. Ali on je vanserijski glumac, tako da smo zato jedva dočekali da se pridruži ekipi. U seriji će se pojaviti i Radoš Bajić, što mi je posebno drago. Napravili smo veliki kasting, otvoreni smo prema glumcima i iz drugih pozorišta van Beograda, pa je tako sa nama u ovoj sezoni i Sanja Mikitišin, koja je prvakinja Srpskog narodnog pozorišta u Novom Sadu. Kao što smo sa Brankom Svinjarkom napravili bum, očekujem da će i uloga Sanje Mikitišin naići na sličan uspeh. Ona igra ženu udovicu lekara koga su ubili i ona će ostaviti veliki trag. Igraju i lepi mladi crnogorski glumci, sa Cetinjske akademije, oni će sigurno biti zvezde. U ekipi je i Jelena Ćuruvija Đurica. Muža smo joj ubili u prvoj sezoni, a sada je ona deo ekipe."

Treću sezonu će obeležiti ponovo jedan narodnjački hit. Boban Petrović je pisao muziku za tu pesmu, on će se i pojaviti u seriji. Reč je o vrhunskom pevaču, jer posle Halida i Šabana ne može se konja na magarca- kaže Nataša.

U novoj sezoni "Ubica mog oca" upoznaćete Gordanu. Ona je udovica, ali da li je ožalošćena ili osumnjičena saznajte 12. novembra na TOP kanalu! Saznaćete da li je Bogdan dobar ili loš policajac, ko je Violeta, agent nekretnina, i koja je njena uloga u novoj sezoni, ko je Milika Lekić, šta traži u Beogradu i sa kim je sve povezan, koji su planovi Nikole Kovačevića za ovu sezonu i još mnogo toga...

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svetplus.com

Povezane vesti:


>