Zadruga

Parovi

Zadruga 2: Od ljubavi do mržnje u rijalitiju! Nekada je tačka jedino rešenje!

Neke ljubavi su se rodile u rijalitiju "Zadruga 2" neke pre nje ali da je teško održati emocije u zatvorenom prostoru govori i činjenica da mnogi od njih u vrlo kratkom vremenskom periodu idu od velike ljubavi do ogromne mržnje. Ipak, nekada je tačka jedino rešenje.

Zadruga 2: Od ljubavi do mržnje u rijalitiju! Nekada je tačka jedino rešenje! Foto: Instagram



Gledaoci ovog rijaliti programa poverovali su u iskrenu ljubav Vladimira Tomovića i Stanije Dobrojević, navijali za njih, ljutili se kada je Vladimir diskvalifikovan, brinuli za starletino zdravlje... Koliko je tu bilo iskrenosti videli smo nakon Stanijinog izlaska iz Bele kuće zbog njenog lošeg zdravstvenog stanja. 

Vladimir je u svojoj zaljubljenosti, kao tinejdžer zaključavao njihovu ljubav katancem ali ni to nije pomoglo, od svadbenih zvona ništa! Navodno je definitivno stavio tačku ali je priznao i da je voli. Evo kako on to objašnjava na Instagramu:

"Ako sam se ikada pitao kako izgleda pakao. Bože nisam ti tražio da ga za života spoznam. Molim sve one koji su podržavali Staniju i mene, da bez pogovora ubuduće podržavaju samo nju. Molim vas da se molite za njeno zdravlje jer je to jedino važno. Molim vas da više ne komentarišete da se ja vratim u rijaliti. Molim vas da me više ništa ne pitate. Ona će se vratiti u rijaliti jača nego ikad i uz vašu podršku pobjediće jer ona to zaslužuje. Ako je volite kao što ja nju volim... poslušajte me."

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svetplus.com

Povezane vesti:


>