Region

Svet

Bane Mojićević otkrio koliko mu je bilo teško zbog bračne krize!

Pevač Bane Mojićević važi za tihog i pristojnog momka koji karijeru gradi bez skandala ali prošle godine su ipak mediji otkrili jedan detalj iz njegovog života. Naime, on je tada napustio svoju suprugu Milicu. Sada je otkrio koliko mu je bilo teško zbog bračne krize!

Bane Mojićević otkrio koliko mu je bilo teško zbog bračne krize! Foto: Instagram



Komšije Baneta Mojićevića otkrile su da je on napustio Milicu i njihovo dvoje dece i da sa njima mesecima ne živi. Iako Bane nije hteo da prizna da ima probleme u braku, kasnije je izjavio da mu je brak sa Milicom prošao kroz ozbiljnu krizu tokom koje su bili razdvojeni:

"Bilo je razmirica i problema koje smo rešili. Ponovo živimo zajedno, ali istina je da sam neko vreme proveo u odvojenom stanu. Ničiji brak nije savšen, pa nije ni moj. Ova situacija je osnažila naš odnos. Više nema prećutkivanja među nama. Sada su sve karte otvorene."

Pevač kaže da se sa suprugom nije viđao nekoliko meseci ali da su komunicirali zbog dece, kao i to da mu je sve to jako teško palo. Sada je u braku sve u najboljem redu o čemu govore i fotografije na njegovom instagram profilu, na kojima je sa Milicom srećan i zadovoljan. 
 
 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svetplus.com

Povezane vesti:


>