Zadruga

Parovi

Zadruga 2: Savo Perović na sajtu za upoznavanje slao muškarcima fotografije!

Rijaliti "Zadruga 2" privlači veliku pažnju gledalaca raznim dešavanjima, pa tako i deo kada su pojedini ukućani pred očima javnosti izneli tvrdnje da su pre samog početka rijalitija bili u prisnim vezama sa zadrugarkom Marijanom Zonjić, a među njima je bio i pevač Savo Perović. On je na sajtu za upoznavanje slao muškarcima fotografije!

Zadruga 2: Savo Perović na sajtu za upoznavanje slao muškarcima fotografije! Screenshoot /instagram



Kao odgovor na gore navedeno, Marijana je nedavno priznala da je to sa njim bio dogovor kako bi mu glumila paravan, pa ga je pred milionima gledalaca optužila da je homoseksualac. Savo je to poricao, a onda se pojavio dečko koji je tvrdio da je bio u vezi sa Perovićem, da ga je Savo opelješio, da mu je uzeo 10.000 evra, pa je pokazao i njihovu prepisku.

Nakon erupcije uvreda koje su Savo i Marijana izrekli na račun jedno drugog oglasio se i pevačev poznanik Nikola Urošević, koji je za portal Pink.rs izneo do sada nepoznate detalje o pevačevom ljubavnom životu i seksualnom opredeljenju. Naime, on tvrdi da Savo zarađuje od seksa sa muškarcima i da to uglavnom radi u inostranstvu, ističući da pevač nema prihode sa druge strane, jer se ne može pohvaliti velikim brojem nastupa:

"Savo je radio u Beču, Minhenu, Kelnu, Pragu, ali najviše posla je imao u Emiratima. U se*su voli sve, bukvalno iživljavanje. Mislim da njegova mama zna za sve to i da ga čak podržava, a mislim da i ona radi to isto. On isključivo radi preko preporuka. Svi znaju da je često putovao, a nikada nije imao nešto mnogo nastupa. Ima i slike na tom gej sajtu, to sve govori."

Portal Pink.rs došao je u posed i Savinih fotografija koje je slao muškarcima na aplikaciji za upoznavanje koju koriste homoskesualci, što možete pogledati OVDE.

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svetplus.com/Pink

Povezane vesti:


>