Region

Svet

Kija sa onkologije izašla u suzama! Za svoju bolest krivi i sebe i Slobu!

Kristina Kockar, pobednica prve sezone rijalitija "Zadruga" viđena je, navodno na Institutu u pratnji svoje majke Nadice Zeljković. Kija sa onkologije izašla u suzama! Za svoju bolest krivi i sebe i Slobu!

Kija sa onkologije izašla u suzama! Za svoju bolest krivi i sebe i Slobu! Foto: InstagramKristina Kija Kockar je juče juče ujutro oko 10 časova uradila biopsiju tumora na dojkama, u Institutu za onkologiju i radiologiju, u Beogradu. Histopatološki nalaz biće gotov za dve do tri nedelje, pa će se tada znati dalji tok lečenja. Izvor za Republiku.rs kaže:

"Bivša supruga pevača Slobodana Radanovića na Institut je stigla juče ujutru oko 10 časova u pratnji svoje majke Nadice Zeljković, koja ju je i dovezla. Nakon što se prijavila i na šalteru predala uput uz drugu potrebnu medicinsku dokumentaciju, koju je sa sobom donela, uputili su je na prvi sprat da bi uradila dodatne analize, a zatim i biopsiju."

Sve vreme tokom pripreme, ali i za vreme trajanja same intervencije, Kijina mama nije se odvajala od svoje jedinice, ali nakon što je ona završena, Kockareva je morala da malo odleži u sobi, te su njenu majku poslali da prošeta i kasnije se vrati po svoju ćerku. Nadica Zeljković je napustila zgradu nakon dva sata, a onda je preparkirala automobil i stala bliže ulaznim vratima, kako Kija po izlasku ne bi morala puno da pešači.

Zatim je opet ušla u bolnicu, sačekala da Kristinina otpusna lista bude gotova i oko 14 časova su njih dve napustile kliniku. Obe s ozbiljnim izrazima lica, nisu bile raspoložene za komunikaciju. Kija nije želela da odgovori na pitanja da li je sve sa njom u redu, kakvi su rezultati, te kako se oseća. Samo je ušla u automobil i otišla s majkom u nepoznatom pravcu. U kratkom razgovoru s njom mogli smo da primetimo da na licu nije imala šminku, da joj je lice otečeno od suza i da joj glas podrhtava.

Podsećanja radi, Kristina Kija Kockar, kako je u svojoj knjizi „Moj potpis“ napisala, izrasline na dojkama je primetila tri meseca po završetku „Zadruge 1“ u kojoj je pobedila. Otkrila je da ima čak tri tumora, te da je u budućnosti očekuju kontrole, pregledi, hormonske terapije… Navela je još da je, čim joj je lekar saopštio da ima tri tumora, pozvala bivšeg supruga Slobodana Radanovića i priznala je da, posle saznanja da je njeno stanje ugroženo, nije mogla da dođe sebi, te da joj je bilo teško da poveruje da ju je posle svega i to zadesilo.

Kako u knjizi piše, Kija navodi da je u tom momentu zbog narušenog zdravlja krivila i sebe i Slobodana, zbog svega što joj je uradio, a samu sebe zato što je dozvolila da stres u toj meri utiče na nju. Ona je u toku jučerašnjeg dana otkazala sve predstojeće nastupe, te najavila odmor.

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svetplus.com/ Republika.rs

Povezane vesti:


>