Svet

Region

Igra prestola: Svi detalji osme sezone serije!

Fanovi serije "Igra prestola" će se načekati još neko vreme pre nego dobiju mogućnost da pogledaju poslednjih šest epizoda serije, ipak njeni glumci su tokom promovisanja novih projekta na kojima rade, otkrili nekoliko zanimljivih detalja iz njihovih poslednjih scena koje su oduševile vernu publiku. Svi detalji osme sezone serije!

Igra prestola: Svi detalji osme sezone serije! Foto: Instagram



Nema nikakvih ključnih detalja o tome ko će na kraju osvojiti presto ali iz navedenog možemo naslutiti da će kraj biti neočekivan i pun preokreta. Sophie Turner izjavila je za IGN da smatra da će kraj serije podeliti njenu publiku:

"Za nas na setu je bilo veoma zadovoljavajuće ali ne znam da li će zadovoljiti fanove. Sigurna sam da će neki fanovi biti jako razočarani dok će drugi biti presrećni. Biće zanimljivo videti reakciju fanova, ali moram da priznam da je za mene bilo jako tužno čitati skriptu i videti poslednju stranu na kojoj piše ‘kraj igre prestola."

Turner je priznala da bez obzira na finalna očekivanja veruje da je sasvim sigurno njen lik jedan od najodlučnijih u seriji. Kit Harington nije ispričao kako će se serija završiti čak ni sopstvenoj suprugi, kao ni bivšoj glumici serije Rose Leslie, ali je za MTV News ponovio ono što je Sophie već ranije izjavila:

"Mislim da neće svi biti srećni ali svima se svakako nikada i ne može udovoljiti. Neke od mojih omiljenih serija su se završile na jako čudan način i gomila fanova nije bila srećna zbog toga."

Peter Dinklage je izjavio da se povodom svoje poslednje scene u seriji oseća podjednako srećno i tužno:

"Pokušavam da nađem pravu reč kako bih objasnio kako se osećam, mislim da je moj lik imao veoma dobar završetak. Nema veze kakva, smrt može biti odličan izlaz!"

Maisie Williams je u svojoj izjavi za The Guardian objasnila da je njena poslednja scena u seriji jednostavno prelepa ali je i priznala da je nakon završetka snimanja bila jako iscrpljena:

"Završila sam sa savršenom scenom. Bila sam sama! Moj lik, Arya, uvek je tako prokleto sama. Došla sam do kraja i nisam želela više. Jednostavno sam iscrpela svu snagu iz Arye, ova sezona je bila jako naporna. Postoje i drugi projekti kojima moram da se posvetim."

Williams je u julu ove godine postavila fotografiju krvavih patika na instagramu zajedno sa hastagom: Poslednja žena na nogama", a vodeći se njenom izjavom, fanovi bi je mogli shvatiti bukvalno. Sa druge strane, suprotno svojoj koleginici sa seta, Emilia Clarke priznala je za Vanity Fair Magazin da je kraj jako potresao:

"Bilo mi je jako teško da prihvatim da je došao kraj."

Emilia je pre samog završetka snimanja uradila trajne tetovaže svojih zmajeva iz serije na zglobu ruke. 

Nikolaj Coster Waldau izjavio je za HuffPost da su poslednje scene serije, zajedno sa poslednjom sezonom uopšte, bile jako teške i zahtevne za snimanje. Prema njegovim rečima, kraj serije je zadovoljavajuć:

"Za mene je kraj bio veoma zadovoljavajuć ali i iznenađujuć u isto vreme. Ovakav kraj je sve ono što sam želeo."

"Igra Prestola" se vraća na TV ekrane u 2019. godini, ali još uvek nije poznat tačan datum njenog emitovanja. Producenti serije izjavili su da im je isprva bila obećana prva polovina godine, ali kako je sve krenulo možda će fanovi morati da sačekaju do sledećeg leta jer je, kako se navodi, ova sezona jedna od najizazovnijih do sada.
 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svetplus.com

Povezane vesti:


>