Parovi

Farma

Ivan Marinković o prevari bivše supruge Goce Tržan!

Izneo je šokantne detalje u toku emisije u "Parovima". Ivan Marinković otvoreno o prevari bivše supruge pevačice Goce Tržan! Otkrio je čak i ime muškarca sa kojim ga je varala.

Ivan Marinković o prevari bivše supruge Goce Tržan! Foto: Instagram



Ivan Marinković je sinoć u toku emisije u "Parovima" ispričao da je prepoznao sadašnjeg dečka Ružice Veljković Marka Gajića zbog toga što je on taj muškarac sa kojim ga je varala bivša supruga Goca Tržan i zbog koga je zapravo pukao brak između pevačice i njega.

Marinković je otkrio da je tada pratio bivšu suprugu jer je zbog promene njenog ponašanja sumnjao da ga vara. Između ostalog je naveo i to što je Goca odlazila na putovanja sa društvom u kojem je bio i Marko, a da je svaki put, kada se nudio da ide sa njom na ta putovanja, što je ranije bila praksa, Goca uvek tražila izgovore zašto Ivan ne bi trebalo da ide sa njom.

Zanimljiva je bila Ružičina reakcija na ovu priču. Ona je krenula da napada produkciju i novinare da joj pakuju afere i čak da od nje žele da naprave Miljanu 2, odnosno da se zato plasira priča da je ona trudna. Đole je primetio da je Ružica bila bleda kao krpa dok je Ivan iznosio svoju životnu priču. A kada je Anđela Lakićević predložila Veljkovićevoj da uradi test na trudnoću kako bi se utvrdilo da li je trudna, ona je to oštro odbila jer ne želi nikome u "Parovima" da se dokazuje.

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svetplus.com

Povezane vesti:


>