Zadruga

Parovi

Zadruga 2: Ljubav Lune i Slobe u prvoj sezoni, sada dobija drugu verziju?! (VIDEO)

Da li se istorija ponavlja? U rijalitiju "Zadruga 2" oženjeni pevač bacio oko na slobodnu devojku. Da li ljubav Lune i Slobe u prvoj sezoni, sada dobija drugu verziju?! 

Zadruga 2: Ljubav Lune i Slobe u prvoj sezoni, sada dobija drugu verziju?! (VIDEO) Screenshoot / Youtube



Priča Lune Đogani i Slobe Radanovića koja je u prošloj sezoni "Zaruge" šokirala naciju kada su započeli vezu pred kamerema iako je pevač u tom trenutku bio oženjen, sada bi mogla da dobije svoju drugu verziju. 

Ovoga puta u glavnoj ulozi je Marijana Zonjić za koju neki smatraju da ima nešto sa oženjenim pevačem Slobodanom Batjarevićem Cobetom, iako je ona u vezi sa Adamom Đoganijem. A njih dvoje su o svom odnosu razgovarali u garderoberu. Cobe je aludirao na ljubavni trougao između pevača Radanovića, Kije Kockar i Lune Đogani:

"Zašto spominješ Adama? Hoćeš da stvorimo trojku, ja da budem Sloba? Zašto spominješ dečka kada ja meseca dana jurim i tebe i njega da se pomirite?"

U čitavu priču umešana je i Luna, obzirom da ona sve vreme savetuje svog brata Adama oko odnosa sa Marijanom. Ona mu je odgovorila:

"Jesam li potvrdila to da si hteo da nas pomiriš? Spomenula sam da kada sam igrala sa Adamom tebe nije bilo."

Marijana mu je dobacila, kako je navikla da on bude tu, a kako je čitav ovaj razgovor izgledao pogledajte u video snimcima.



 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svetplus.com

Povezane vesti:


>