Svet

Region

Rej Donovan: Slojeviti likovi, uzbudljiv zaplet, dinamična radnja, sjajna glumačka podela!

Serija "Rej Donovan" počinje sa emitovanjem na Prvom programu RTS-a svakog radnog dana oko ponoći. Reprizu možete pogledati svakoga dana na RTS 2 u 14 časova. Slojeviti likovi, uzbudljiv zaplet, dinamična radnja, sjajna glumačka podela i Zlatni globus najbolja su preporuka za ovo TV ostvarenje!

Rej Donovan: Slojeviti likovi, uzbudljiv zaplet, dinamična radnja, sjajna glumačka podela! PromoU meki za bogate i slavne, Rej Donovan obavlja prljave poslove za poznate i moćne ličnosti Los Anđelesa. U ovoj jednočasovnoj seriji, Lijev Šrajber (nominovan za nagrade Emi i Zlatni globus) tumači glavnu ulogu - čoveka koji može da učini da problemi slavnih ličnosti, poznatih sportista i bogatih biznismena nestanu. Ova moćna drama počinje kada njegovog oca, koga glumi dobitnik Oskara Džon Vojt, neočekivano puste iz zatvora, što izazove niz događaja koji uzdrmaju porodicu Donovan iz temelja.

Sa svoja dva saradnika, nametljivim Izraelcem Avijem, i direktnom i bezosećajnom Lenom, Rej obavlja poslove za moćnu advokatsku firmu koju vode njegov čovek od poverenja i mentor Ezra Gudman, i njegov partner Li Dreksler. Jedini problemi koje ne može da reši su problemi njegove porodice - brata Bančija kojeg je zlostavljao sveštenik i sada se gotovo ne trezni, brata Terija koji se bavio boksom duže nego što bi trebalo i oboleo je od Parkinsonove bolesti, i duhom njihove mlađe sestre koja je izvršila samoubistvo dok je bila tinejdžerka i sada ih sve proganja.

Za Reja, svi njihovi problemi vode do jedne osobe - njihovog oca Mikija, gangstera irske mafije, koji nikada nije štitio svoju porodicu. Sve krene naopako kada se Miki, koji želi novac, novi život i svoje mesto na čelu porodice, posle dvadeset godina u zatvoru, uputi u Los Anđeles gladan osvete. Slojeviti likovi, uzbudljiv zaplet, dinamična radnja, sjajna glumačka podela i Zlatni globus najbolja su preporuka za ovo TV ostvarenje.

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svetplus.com


>