TV Show

Parovi

Nikad nije kasno: Predstaviće se vam se bivši suprug jedne poznate pevačice!

Nastavlja se potraga za talentovanim pevačima među veteranima u emisiji "Nikad nije kasno". Ove nedelje predstaviće vam se bivši suprug jedne poznate pevačice, bugarski električar, doktor i još mnogo zanimljivih likova.

Nikad nije kasno: Predstaviće se vam se bivši suprug jedne poznate pevačice! PromoNe propustite potragu za talentovanim pevačima među veteranima, a ove nedelje na grandioznu scenu stiže šest novih kandidata koji će svojim talentom, ali i životnim pričama osvojiti gledaoce šoua “Nikad nije kasno”.

Ove nedelje od 21h na Prvoj predstaviće nam se bugarski električar koji se nikada do sad nije bavio pevanjem, a upoznaćemo raspevanog profesora fizičkog vaspitanja. U novoj epizodi šoua “Nikad nije kasno” predstaviće se i bivši suprug jedne poznate pevačice. Sjajnu zabavu prirediće i takmičarka iz Slovenije koja je na grandioznu scenu došla kako bi joj stručna lica rekla da li ubuduće može da se bavi muzikom. Imaćemo priliku da vidimo kako izgleda kad lekar specijalista, kardiolog  i budući doktor nauka pusti glas i očara sve.

Ove nedelje gosti u žiriju biće nekadašnja rukometašica Svetlana Ceca Kitić i pevač Aca Lukas, koji će zajedno sa Sašom Miloševićem Maretom ocenjivati grandiozne veterane.

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svetplus.com

Povezane vesti:


>