Svet

Region

Džonija Depa izbacili su iz postave planetarno popularne američke filmske franžize "Pirati s Kariba" i više neće biti u ulozi kapetana Džeka Speroua!

Scenarista popularnog filma "Pirati sa Kariba" saopštio je da jedan od glavnih glumaca Džoni Dep više neće glumiti kapetana Džeka Speroua. Ova vest rastužila je mnoge fanove ovog filma, jer je upravo ova uloga najviše proslavila glumca.

Džonija Depa  izbacili su iz postave planetarno popularne američke filmske franžize Foto: Printscreen/Instagram


- Mislim da je odradio sjajan posao. Očigledno je da se poistovetio sa ulogom, učinio ju je svojom i ona mu je donela  najveću slavu - rekao je scenarista.
Do sada je snimljeno pet delova "Pirata sa Kariba" u kojima Dep glumi glavnu ulogu, tokom proteklih 15 godina. Glumac se poslednji put pojavljuje u delu "Dead men tell no tales". On je do sada imao nekoliko skandala. Nakon razvoda, kada ga je bivša supruga optužila za zlostavljanje imao je probleme sa alkoholom, zbog čega je drastično smršao. Nedavno je tokom snimanje filma "Lavirint" fizički napao menadžera film. Možda su baš ovi skandali naterali scenaristu "pirata" da ukloni glumca iz filma. Za sada je nepoznato ko će ga zameniti u novom ostvarenju.

 

Viber

Autor: T.R
Izvor: Svetplus.com

Povezane vesti:


>