Region

Svet

Šerivovićka nikad surovije oplela po hejterima Darka : Prestanite da jedete go.na i ostavite čoveka da na miru vodi svoju bitku!

Povodom saobraćajne nesreće koju je imao Darko Lazić oglasila se pevačica Marija Šerifović, koja je izrevoltirano želela da ljudi prestanu da pišu u negativnom kontekstu o Darku u trenutku njegove borbe za život.

Šerivovićka nikad surovije oplela po hejterima Darka : Prestanite da jedete go.na i ostavite čoveka da na miru vodi svoju bitku! Foto: Printscreen/Instagram



- Prestanite da jedete go.na i ostavite čoveka da na miru vodi svoju bitku... Da, znamo da pije, da videli ste i da konzumire narkotike i daaa vozio je brzo i o da nije imao dozvolu - i evo odgovara za to! Zadovoljni? Je.em li vam i seme i pleme kvarno, umuknite na trenutak! - napisala je Šerifović na svom twitter nalogu.
Lazićeva nesreća izazvala je lavinu osuđujućih komentara na društvenim mrežama. Pored negativnih Darkovoj porodici upućenisu i komentari podrške od raznih poznatih ličnosti i prijatelja.

Viber

Autor: T.R
Izvor: Svetplus.com

Povezane vesti:


>