Style

Ljubav

Dnevni horoskop za 26. oktobar 2018 godine!

Saznajte kako su vam zvezde naklonjene i pročitajte vaš dnevni horoskop za 26. oktobar 2018. godine na portalu Svet Plus.

Dnevni horoskop za 26. oktobar 2018 godine! Foto: Pixabay





Ovan 21.3.- 20.4.

Moraćete da prihvatite nečiji uticaj i da bolje prilagodite svoj stil u skladu sa zahtevima koje imaju vaši saradnici. Lepršavost u vašem raspoloženju podstiče i vašeg partnera na aktivniju ulogu u kreiranju zajedničkih planova. Uzajmano razumevanje donosi mnogo radosti. Zadovoljavajuće.

Bik 21.4.-21.5.

Sve se svodi na pravilno opažanje i na dobru reakciju. Uskladite svoje želje i mogućnosti po uhodanom obrascu poslovanja. Lakše vam je da svet oko sebe posmatrate iz pomalo ružičaste perspektive u očekivanju da će se stvari u vašem životu rešiti same po sebi. Nervozni ste.


Blizanci 22.5.- 21.6.

Od vas se očekuje da učinite više od drugih što vam u određenom smislu laska, ali vas i dodatno iscrpljuje. Nije lako sačuvati individualnost i neke korisne kontakte koje imate medju saradnicima. Ponekad treba potisnuti osećanja kako biste jasnije sagledali sve mogućnosti i uvideli dobro rešenje. Problemi sa kožom.

Rak 22.6. - 22.7.

Vaša analitička narav postaje i važan adut pred saradnicima. Imate dobru moć zapažanja i umete da procenite kriterijume koji utiču na krajnji ishod u događajima na poslovnoj sceni. Nerazumevanje u odnosu sa partnerom najviše ilustruje različitost u mišljenju, ipak uvek postoji način da uskladite svoje želje i mogućnosti. Više se rekreirajte.

 
Lav 23.7.- 22.8.

Vaše ideje ne donose očekivanu reakciju medju saradnicima, razmislite o alternativnom rešenju. Važno je da osmislite dobru strategiju kako biste isprobali različite poslovne mogućnosti. U trenutku emotivnog zanosa ili oduševljenja, spremni ste da zaboravite na sve drugo što vas dodatno opterećuje. Usmerite svoju pažnju na blisku osobu. Osećate se dobro.


Devica 23.8. - 22.9.

Stalo vam je da se pridržavate određenog protokola u poslovanju i osećate dodatnu sigurnost u poznatim situacijama. Međjutim, okolnosti na poslovnoj sceni se menjaju brže nego što to želite i pretpostavljate. Još uvek niste spremni da se suočite sa nekim emotivnim dilemama koje vas muče. Nesvesno odlažete trenutak odluke i izjašnjavanja pred bliskom osobom. Problemi sa vidom.

Vaga 23.9. - 22.10.

Ispunjeni ste pozitivnom energijom i željom za dokazivanjem. Nemojte dozvoliti da vam promakne dobra poslovna prilika, nalazite se u poziciji da ostvarite dvostruki uspeh. Obratite pažnju na iznenadne susrete. Neko će vas inspirisati na novu emotivnu radost. Osećate se dobro.

Škorpija 23.10.- 22.11.

Ono sto zamislite u stanju ste lako i da ostvarite. Ponekad treba osluškivati reakciju ili komentare saradnika, jer drugačiji pristup problemu proširuje vaše saznanje. U odnosu sa bliskom osobom osećate zadovoljstvo, učinite sve što je potrebno da spojite lepo sa korisnim. Uskladite svoje misli i osećanja kako biste uživali na poseban način. Potreban vam je odmor.

Strelac 21.11.- 21.12.

Imate potrebu nekoga da zaštitite, pa i na svoju štetu. Saradnik koji ima problem, ne bi se tako zalagao za vas, pomozite ali štitite svoje interese. Ako ste slobodni, izađite sa društvom i privlačićete poglede. Možete ostvariti zanimljivo poznanstvo, što bi samcima i te kako dobro došlo. Osećate se dobro.


Jarac 22.12.- 19.1.

Ono sto zamislite u stanju ste lako i da ostvarite. Ponekad treba osluškivati reakciju ili komentare saradnika, jer drugačiji pristup problemu proširuje vaše saznanje. U odnosu sa bliskom osobom osećate zadovoljstvo, učinite sve što je potrebno da spojite lepo sa korisnim. Uskladite svoje misli i osećanja kako biste uživali na poseban način. Potreban vam je odmor.

Vodolija 20.1.- 19.2.

Imate zanimljive ideje i potrebu da ostvarite bolju poslovnu poziciju medju saradnicima. Ponekad blic procena predstavlja značajnu prednost u donošenju novih odluka, oslonite se i na svoje inutitivno opažanje. Partner ima poverenje u vaše sposobnosti i prepušta vam da donosete odluku u zajedničko ime. Ne želite da vas neko previše obavezuje, posebno kada delujete nesigurno. Problemi sa varenjem.


Ribe 20.2.- 20.3.

Pokušavate da promenite svoj model ponašanja, ali osećate i potrebu da vas neko podrži u poslovnim vizijama koje imate. Raspoloženje medju saradnicima varira, potrebno je da osmislite dobar nastup. U emotivnom smislu najbolje je da sve ide u svoje vreme, ne možete odmah uticati na partnerovu odluku. Učinite nešto što će ostaviti veliki i poseban utisak na blisku osobu. Odlično.  

Viber

Autor: T.R
Izvor: Svetplus.com

Povezane vesti:


>