Zadruga

Parovi

Luna Đogani: Kleo mi se u ljubav, a onda je saznao da sam romkinja!

Luna Đogani je sinoć doživela nervni slom pa izgovorila neke stvari koje do sada gledaocima nisu bile poznate, a tiču se nje, Kije i Slobe Radanovića. "Kleo mi se u ljubav, a onda je saznao da sam romkinja! On je nacionalista!"

Luna Đogani: Kleo mi se u ljubav, a onda je saznao da sam romkinja! ScreenshootLuna Đogani se tokom večeri odvojila od svih i plakala sama u spavaćoj sobi. Međutim, kada su joj neki cimeri prišli da vide šta nije u redu, ona je bukvalno doživela nervni slom. Počela je da viče i otišla u Rajski vrt gde joj se pridružio brat Adam, a onda je ona odlučila da otkrije sve:

"Pustite me, hoću da budem sama. Šta je problem što hoću da budem sama? Svi vi znate kako je meni, nemate pojma! Užasno mi je, hoću kući. Sve me podseća na onog skota koji me unakazio za ceo život. Eto, to je istina. Da su se Kristina i Sloba dogovorili da me sj*bu da bi posle imali uspeha i posla. Eto, to je istina i posle su se pomirili dok sam se ja raspadala i moja porodica. Oni su mene iskoristili, sve glume. Nisam im ja ništa pokvarila, ja sam im samo pomogla. Evo šta je napravio od mene, ludu devojku od 22 godine koja je psihički mnogo loše. Kleo mi se u ljubav a onda je čuo da sam romkinjai okrenuo mi leđa. On je nacionalista. Eto, to je istina cela! Loše sam, užasno sam! Nisam želela da uđem ovde ali morala sam! Morala sam jer ne bih ništa radila, morala sam da pomognem sebi i porodici. Bila sam bez para i gladovala sam i ja i moja porodica dok je on radio i zarađivao! On je mene uništio, ja ću njega da uništim. Na lekovima sam zbog tog ološa! Ne zna šta sam prošla napolju, maltretirali su me sa svih strana dok je on uživao sa svojom ženom."

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svetplus.com

Povezane vesti:


>