Region

Svet

Nataša Bekvalac imala udes! U autu je bila i njena beba!

Nataša Bekvalac imala je udes! U autu je bila i njena beba! Pevačica je krenula u Beograd kada je u njen automobil udario drugi auto. Po prvim informacijama niko nije povređen.

Nataša Bekvalac imala udes! U autu je bila i njena beba! Foto: Instagram



Pevačica Nataša Bekvalac na izlazu iz Novog Sada imala je saobraćajni udes. U vozilu su u tom trenutku bile Nataša, beba i dadilja. Kao i svake srede Nataša je i danas trebalo da odvede ćerku u Centar za socijalni rad kako bi je otac Luka Lazukić video i proveo neko vreme sa njom.

Iz Natašine PR službe potvrđeno je da se saobraćajna nezgoda dogodila:

"Nataša je krenula iz Novog Sada sa dadiljom i Katjom ka Beogradu. Na samom izlazu iz grada, kod Šajkaša izleteo im je automobil. Sve je ok, ali Nataša je preživela veliki stres."

Vozač automobila koji je udario u auto Nataše Bekvalac pokušao je, nakon udesa, da pobegne sa lica mesta, međutim u tome ga je sprečio mladić koji je u tom trenutku, takođe, kolima prolazio tuda. S obzirom da je u pitanju stranac, vozač "pasata" će biti procesuiran po ubrzanom postupku. Pevačica trenutno čeka policiju koja će obaviti uviđaj. Kako saznajemo, i ona i beba su dobro, a na lekarski pregled će ići ukoliko policija to bude zahtevala. 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svetplus.com

Povezane vesti:


>