Zadruga

Parovi

Zadruga 2: Stanija uputila Vladimiru brutalnu poruku!

Ljubav koja se rodila u rijalitiju "Zadruga 2" nema srećan kraj. Stanija je uputila Vladimiru brutalnu poruku i stavila tačku na dalje polemisanje. Naime, oni nisu u kontaktu ali će Tomoviću sigurno biti prenete njene reči.

Zadruga 2: Stanija uputila Vladimiru brutalnu poruku! Foto: Instagram



Starleta Stanija Dobrojević dopustila je svom PR timu da uređuje njene profile na društvenim mrežama, ali posle Vladimirovih optužbi i reči koje je uputio rešila je da prekine sve polemike i kaže šta je zapravo istina. Očigledno je da sa njim ne razgovara, pa je napisala je sledeću poruku, i zamolila da mu je prenesu:

"Stanija lično ovde! Prenesite Vladimiru da sam ga ja lično blokirala na instagramu, da sam ja lično obrisala sve slike, snimke s njim i sve vezano za Zadrugu! recite mu da obriše sve slike i snimke sa mnom, i da me više ne pomene! Da Tamaru ostavi na miru! Da više ne zloupotrebljava situaciju i ljude u trenutku kada ne mogu da se oglasim! Eto mu svi vi fanovi, podrška sve!!! A na mene zaboravi!!!"

Podsetimo se,Tomović je oštro iskritikovao Stanijinu prijateljicu Tamaru kako ona zapravo sve izmišlja i to plasira preko starletinog profila, kao i to da je Stanija njegova devojka i da je voli više od njene PR Tamare.

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svetplus.com

Povezane vesti:


>