Region

Svet

Darko Lazić u krvi imao 1,39 promila alkohola u trenutku nesreće!

Pevač Darko Lazić u krvi je imao 1,39 promila alkohola u trenutku nesreće, nije bio vezan, a već pet godina upravlja vozilom bez vozačke dozvole.

Darko Lazić u krvi imao 1,39 promila alkohola u trenutku nesreće! Foto: Instagram



Pevač Darko Lazić (27), koji je doživeo saobraćajnu nesreću Subotište - Brestač, kod Pećinaca, i nalazi se u KBC Zemun, prema novim informacijama, prilikom nesreća bio je pod dejstvom alkohola. Analizom krvi, koja mu je uzeta posle saobraćajke, utvrđeno je da je imao 1,39 promila alkohola u krvi, to je pokazala prva analiza krvi. Druga analiza krvi, koja je urađena sat vremena posle, pokazala je da je imao 1,30 promila. 

Darko nije bio vezan, a od 2013. godine nema vozačku dozvolu, tada mu je oduzeta jer je imao više od 18 negativnih poena, prenosi Pink. Porodica pevača negira da je bio pod dejstvom alkohola.

Podsetimo se, Darko je juče ujutru doživeo tešku saobraćajnu nezgodu. U blizini kuće skrenuo je sa puta, njegov auto se prevrnuo na krov i potpuno uništio. Vatrogasci su pevača jedva izvukli i sa teškim povredama odmah je prebačen u bolnicu na operaciju. Međutim, lekari su posle nekoliko sati pregovaranja shvatili da nije pametno da se operiše jer postoji mogućnost unutrašnjeg krvarenja, pa su ga uveli u veštačku komu. Nakon velike borbe lekara, uspeli su da stabilizuju stanje pevača ali i dalje se vodi životna bitka. Zadobio serijsku povredu rebara, prelom butne kosti, slomljena vilica i ima hematom na glavi.
 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svetplus.com/Pink

Povezane vesti:


>