Region

Svet

Nakon traumatičnog saobraćajnog iskustva Dušica Jakovljević menja život iz korena, ostavila dečka i gazi dalje!

Voditeljka Dušica Jakovljević imala je traumatično iskustvo kada su joj nepoznati počinioci automobil digli u vazduh, a sada se razišla od svog dečka Jovice, kako navodi "Blic".

Nakon traumatičnog saobraćajnog iskustva Dušica Jakovljević menja život iz korena, ostavila dečka i gazi dalje! Foto: Printscreen/YouTube


Dušica se ne izjašnjava o svom privatnom životu često, a poznato je da je bila u braku sa producentom Aleksandrom Miljušem, sa kojim ima dvoje dece.

- Dušica je fokusirana na svoju decu i na posao. Veoma joj prija što joj je pažnja trenutno usmerena na rijaliti “Zadruga”,  te nema vremena da razmišlja o drugim stvarima koje je opterećuju. Slobodno vreme provodi sa decom, vodi ih na vanškolske  aktivnosti, u igraonice, časove stranih jezika.
 Želi da imaju bezbrižno detinjstvo - izjavio je izvor blizak vodteljki.

Sa bivšim suprugom Dušica je ostala u dobrim odnosima zbog sina Ognjena i ćerke Anđele, ali je u jednoj emisiji pričala o tome koliko se promenila nakon braka. Ona navodi da razvod nije proživljavala traumatično i zahvalila se svojim roditeljima na načinu na koji su je vaspitali, kako ne bi prolazila kroz taj period vrlo stresno i fokusirala se na svoju decu.

Viber

Autor: T.R
Izvor: Svetplus.com

Povezane vesti:


>